2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه خاصی ندارم ولی آدم تلاش گریم میخوام بدونم آینده کدوم میتونه بهتر باشه

حقوق نه لیسانسش کار هست نه فوقش

باز فوق بهتره اما لیسانس هیچی نیست

اگه میتونی تا دکتری بری بسم الله

آزمون وکالت هم باید بدی بدون وکالت به درد نمیخوره حقوق

ویران‌گر اعظم هستم!

میتونم چنتا سوال ازتون بپرسم با کارشناسی‌ میشه مشغول شد؟کجا مشغولین جسارتا میانگین حقوقش چقدره

روانشناسی مهر نظام میتونی بگیری،میتونی مهد بزنی،میتونی دفتربزنی،میتونی بری مدارس

ولی حقوق اشباع شدع

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
روانشناسی مهر نظام میتونی بگیری،میتونی مهد بزنی،میتونی دفتربزنی،میتونی بری مدارسولی حقوق اشباع شدع

نگید حقوق اشباعه

بگید لیسانس حقوق اشباعه

بله حقوق زیاد میرن

اما اکثرا وکالت رو میمونن

یا همون لیسانس رها میکنن

ویران‌گر اعظم هستم!

میتونم چنتا سوال ازتون بپرسم با کارشناسی‌ میشه مشغول شد؟کجا مشغولین جسارتا میانگین حقوقش چقدره

اره عزیزم با کارشناسی میشه مشغول شد 

من توی بیمارستان قسمت مشاوره هستم دور از جون کسایی که دست به خودکشی اینا زدن اینا 

و حقوق بین ۲۵ تا ۳۰ بستگی چند روز در هفته بری 

نگید حقوق اشباعهبگید لیسانس حقوق اشباعهبله حقوق زیاد میرناما اکثرا وکالت رو میموننیا همون لیسانس رها ...

من دانشجو دکتری هستم

اصلا ربطی نداده کارشناسی باشی یا دکتری

باهمون کارشناسی ازمون میدی.

نه سردفتریش اوکیه

نه وکالتش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.