2777
2789
عنوان

جنسیت بچه م معلوم شد

326 بازدید | 13 پست

سلام خانما من باردارم و امروز سونوی تعیین جنسیت رفتم گفت نینی پسره راستش من همیشه آرزوم بود دوتا دختر داشته باشم خیلی خیلی از پسر بدم میومد دلیل بارداریمم دختردار شدن بود خیلی از آینده مون میترسم احساس میکنم دوسش ندارم هیچ حس خوبی ندارم نمیدونم چیکار کنم چطوری خودمو آروم کنم توروخدا بدون سرزنش اگه حرفی میتونین بزنین آرومم کنه بگین

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی فهمیدم بچم پسره بقیه بارداریم زهرمارم شد حس میکردم‌ دوسش نخاهم داشت چون واقعا دخترم ...روزی ک پسرمو نشونم‌ دادن تمام زندگیم شد ..ن تنها دیگه دختر دوس ندارم بلکه هیچ بچه دیگه ای رو دوس ندارم اصلا نمیتونم ب بچه دوم فک کنم

برو خدارو شکر کن خدا حس مادر شدن رو بهت داده این حرفارو نزن ناشکری هم نکن 

از آینده ش میترسم ازینکه نتونم خوب تربیتش کنم مسئولیت پسر خیلی سخته

الان دختر بود یه چیز دیگه می گفتی که شوهرم پسر دوست داره حرف مردمو....

دختر همیشه آرزوشو داشتم همیشه خدا لایق ندونست کاش بتونم مسئولیت ترلیت پسرو خوب انجام بدم خیلی سخته 

از آینده ش میترسم ازینکه نتونم خوب تربیتش کنم مسئولیت پسر خیلی سخته

منم اولش میگفتم پسر پسر پسر چون حس میکردم نمیتونم با دختر ارتباط بگیرم 

الان میگم خدایا فقط حس مادر شدن رو نصیبم کن فرزند صالح و سالم نصیبم کن تمام تلاشم رو برای تربیتش میکنم 

خدایا شکرت
منم وقتی فهمیدم بچم پسره بقیه بارداریم زهرمارم شد حس میکردم‌ دوسش نخاهم داشت چون واقعا دخترم ...روزی ...

خدا برات حفظش کنه انشالا برا منم همینطور باشه ودنیا اومد مهرش بیفته به دلم وگرنه خیلی مادر بدی میشم

منم اولش میگفتم پسر پسر پسر چون حس میکردم نمیتونم با دختر ارتباط بگیرم  الان میگم خدایا فقط حس ...

خدا دامنتو سبز کنه عزیزم انشالا همه منتظرا به آرزوشون برشن