2777
2789
عنوان

دیدمونو به هنرستان عوض کنیم

1961 بازدید | 35 پست

ای کاش همه بفهمن هنرستان چیزی از رشته های نظری کم نداره

ای کاش بدونن شب ژوژمان صد برابر امتحان ترم نظری ها استرس داره

ای کاش بدونن حجم تکلیفا خیلی زیاده

ای کاش بدونن تو هنرستان ادما نمیرن نقاشی کنن

و باید تاریخ هنر با یه قطر بزرگ بخونن و تاریخ عکاسی و مبانی و تک به تک اسم هنرمندای صد قرن پیشو همرو حفظ باید کرد. 

والا به خدا ماهام فیزیک داریم، عربی داریم، ریاضی داریم ادبیات داریمو... 

خوش خوشان نیست 

من به عنوان یک هنرستانی وقت ندارم بیام پای گوشیم گوشیمو چک کنم و کسی که رشته نظریه وقتش خیلی ازاد تره خودمو با دوستام میسنجم از روی هوا نمیگم. 

این خیلی حس بدیه که بیان توی چت پی ویت و بدونن تو یه هنرستانی ای و بهت بگن هنرستانیا خنگن! و مغزشون اکبنده! 

ای کاش بدونن ما چقد مهارت یاد گرفتیم! بدونن ما داریم مسعولیت پذیری یاد میگیریم

درسمون خشک نیست که روحیمونم خشک بشه و با بقیه اینطوری رفتار کنیم! 

اره دل ادم میشکنه!... و فقط چون ما رشتمونو دوست داریم و با علاقه ادامش میدیم و غر نمیزنیم فکر میکنن بیکاریم!... و خنگیم... دیدتونو عوض کنید... باعث ناراحتی بقیه نشید

چرا برات حرف مردم مهمه 

کی گفته برا نظریا چیزی نمیگن برای انسانی و ریاضی هم میگن فقط برا تجربی نمیگن 

من رشتم ریاضی و شده خیلیا گفتن تو از روی ناچاری رفتی حتما چون آدم عاقل ریاضی نمیرع یا گفتن حتما مجبور بودی با اینکه رشته ریاضی و همه ی رشته ها سختی خودشو داره و این حرفا خیلیع پس برات اهمیت نداشته باشه 

خدا🫀...........❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا برات حرف مردم مهمه  کی گفته برا نظریا چیزی نمیگن برای انسانی و ریاضی هم میگن فقط برا تجربی ...

زمان ما بالاترین رشته ریاضی بود....

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من مشاور هنرستانم و به جرات میگم خیلی دانش آموز فعال و توانمند داریم. اتفاقا همش بهشون میگم مخصوصا دهمیا، تحسینشون میکنم که درکنار اینهمه حرف بی اساس دیگران، رشتشونو با علاقه انتخاب کردن. بهشون میگم اونا ک جسارت اینو دارن ک هدفشونو با قدرت دنبال کنن قطعا موفق ترن

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹

شما وقت نداری درست چون بلاخره هر رشته ای زحمت خودشو داره ولی اون دوستت ک نظری هست و وقتش آزاده شک نکن درس نمیخونه وگرنه وقتش آزاد نبود!  

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من خیلی دوست داشتم می رفتم رشته های هنری. ولی خانواده مخالف بودند و رفتم تجربی. با اینکه تحصیلاتم را تا مقطع دکترا ادامه دادم، هنوز هم فکر می کنم هنر را بیشتر دوست داشتم. الان خودم کلاس های متفرقه میرم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیفا.... همه رشته ها سختی خودشو داره و نمیخوان قبول کنن مردم

خب برای همین برات مهم نباشه 

تو ایران همینه نمیتونی فرهنگ همه رو درست کنی پس برات مهم نباشه 

خدا🫀...........❤️