2777
2789
عنوان

دیدمونو به هنرستان عوض کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 35 پست
یعنی تمام کترتی عملیو باید تموم کرد  مثلا طراحی 50 تا کار حفن میخواد که باید قاب بزنیمو از معل ...

منم هنرستانی بودم ..حسابداری البته 

معماری میخونی ؟ 

واقعا پشتکار و حوصلع میخاد رشته هایی ک بیشتر با اعصاب درگیره مث معماری گرافیک ...

رشته منک حسابداری بود ...ظرافت رشته هایی ک بالاتر‌گرفتمو نمیخاست ....

مهم نباشه برات ....بیخیال ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فنی حرفه ای همون هنره هنرستان تقسیم میشه به فنی حرفه و کار و دانش که فنی حرفه ای سخت تره و من رشته ...

درس خوندن چقدر سخت شده  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من یک کاردانشی رشته الکترونیک و الان دکترا دارم 

آخ  آخ شب های ژوژمان بچه های هنر طفلی ها باید کلی کار آماده می کردندبعد انوقت آیا استاد قبول کنه یا نه 

بچه های معماری و نقشه کشی و عمران که دیگه نگم براتون با کوچکترین خطا دوباره کل نقشه بهم می خورد 

دم بچه های هنرستانی گرم 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

من یک کاردانشی رشته الکترونیک و الان دکترا دارم  آخ  آخ شب های ژوژمان بچه های هنر طفلی ها ...

حسابداری بودم من ...من عملی هام زیاد نبود 

ولی مخم رگ به رگ شد ...

خیلی دوست داشتم استعداد هنری داشته باشم برم ی رشته مث معماری گرافیک ...🚶

حسابداری بودم من ...من عملی هام زیاد نبود  ولی مخم رگ به رگ شد ... خیلی دوست داشتم استعداد هن ...

اره حسابداری رو هم فراموش کرده بودم اونم واقعا سخت بود تراز مالی باید می بستن و.........

خدا قوت به همه بچه های هنرستانی بزن دست قشنگه رو 👏👏👏👏👏👏

اره حسابداری رو هم فراموش کرده بودم اونم واقعا سخت بود تراز مالی باید می بستن و......... خدا قوت به ...

یادمه همیشه مامانم میگف اگه ی صفر نزاری چی میشه....

خلاصه اطلاعات مالی میدادن بهمون باید ی فصل کارهای حسابداری میکردیم ...

دقیقااااا ی صفر از اول کم گذاشتم ...سر همون ی صفر کم تر که از اول نزاشتم کل رویدادام بهم خورد شدم ۹۳ از ۱۰۰ خیلی بد بود😂

به مامانم میگفتم تقصیر توعه ...هی گفتی ی صفر نزاری چی میشه اخرش همینجور شد