2777
2789
عنوان

از ما بهترون آیا؟

1223 بازدید | 45 پست

بچه ها من خیلی وقتا فضاهای سنگین رو حس میکنم یا سایه هاشونو میبینم ولی اذیتی برام ندارن خداروشکر ... خیلی پیش میاد یهو یه اتفاقایی قبل از اتفاق افتادن بهم الهام میشه یا یجورایی یه انرژی لول بالاتر از حس ششم ولی میدونم کمک میشه بهم از جانبشون ... کسی میدونه چطور میتونم متمرکز بشم رو این انرژی و ازش استفاده کنم؟ 

راجبش بخون 

باید ریاضت بکشی 

کلا شنیدم خیلی سختع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چشم سومت بازه؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو چاکراهات کار کن

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
راجبش بخون  باید ریاضت بکشی  کلا شنیدم خیلی سختع

شنیدم که سختی زیاد داره ولی چطوریاست که من بدون اینکه کار خاصی کنم یجورایی دارم کمک میشم از سمتشون؟

شنیدم که سختی زیاد داره ولی چطوریاست که من بدون اینکه کار خاصی کنم یجورایی دارم کمک میشم از سمتشون؟

انرژی بالایی دار 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انرژی بالایی دار 

نمیدونم 

من یه مشکلی هم که دارم یسری چندین سال پیش با یکی چت میکردم در موردشون همون موقع لامپ اتاقم سوخت .. از اون به بعد هم دقت کردم اکثرا لامپ های خونه زود به زود میسوزه نمیدونم ربط داره یا نه 

کلا فاصله بگیر از این داستان ها زندگیت رو تباه می‌کنی . شیطان و دار و دسته اش برای دادن اطلاعات و کمک و اجابت درخواست شما از شما کارهایی می‌خوان که از انسانیت خارج میشی دیگه نمیتونی طبیعی زندگی کنی حتی خدا هم دیگه کمک نمیکنه برگردی حرامه خداست این کار

هیچ وقت نخواه ازشون کاربکشی...بذار خودشون کمکت کنن

من افسونگر،ملکه جن ها،مالک تمام دنیای موازی ام

من قبلا اینطوری بودم،سایه های بدون بعد با شکلی نامفهوم میبینی؟ هاله های نورانی در حال حرکت میبینی یا انوار خیلی ریز که همه جا هست؟ بین ساعت ۳ تا۵ زیاد بیدار نمیشی؟

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
من قبلا اینطوری بودم،سایه های بدون بعد با شکلی نامفهوم میبینی؟ هاله های نورانی در حال حرکت میبینی یا ...

اگه اطلاعاتی داری که بدردم میخوره خوشحال میشم بگی

من افسونگر،ملکه جن ها،مالک تمام دنیای موازی ام