2777
2789
عنوان

از ما بهترون آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 45 پست
کلا فاصله بگیر از این داستان ها زندگیت رو تباه می‌کنی . شیطان و دار و دسته اش برای دادن اطلاعات و کم ...

آخه من کمکی نخواستم ولی بارها بهم کمک شده مثلا نزدیک ساختمون در حال ساخت بودم انگار یکی بهم گفت برو جلوتر منم اطمینان کردم به حسم و رفتم جلو و بلافاصله بعدش یه آجر افتاد جایی که قبلش بودم ... شایدم از جانب اینا نبوده ولی از اونجایی که حسشون میکنم و دیدمشون ولی آزاری برام ندارن حدس زدم از جانبشون باشه 

هیچ وقت نخواه ازشون کاربکشی...بذار خودشون کمکت کنن

من نسبت به انرژی که حس میکنم الان میخوام متمرکزش کنم و اصلا نمیدونم این انرژی مرتبط باشه بهشون یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا اینطوری بودم،سایه های بدون بعد با شکلی نامفهوم میبینی؟ هاله های نورانی در حال حرکت میبینی یا ...

من سایه دقیقا زیاد میبینم الان خیلی کمتر شده ولی چند سال پیش اوجش بود قبل از ازدواجم توی اتاقم صداهای هم همه هم میومد گاهی و اینکه دائم حس اینکه یکی داره نگاهت میکنه ... کلا فضای اتاقم سنگین بود حتی دوتا خرگوش داشتم توی اتاقم نمیبردم یکبار مادرم ندونسته آورده بودشون که فرداش یکیشون مرد و اون یکی فلج شد بردم دامپزشک گفت سکته کردن از ترس مثل انسان میمونه سیستم بدنشون

من قبلا اینطوری بودم،سایه های بدون بعد با شکلی نامفهوم میبینی؟ هاله های نورانی در حال حرکت میبینی یا ...

ساعت ۳ تا ۵ هم قبلا بیشتر بیدار میشدم حتی زمان بارداریم من نود درصد شب ها این ساعت بیدار میشدم بی دلیل 

ساعت ۳ تا ۵ هم قبلا بیشتر بیدار میشدم حتی زمان بارداریم من نود درصد شب ها این ساعت بیدار میشدم بی دل ...

احتمالا انرژیتون زیاده اما روش کنترلی ندارید،چند ساله ازدواج کردید از وقتی ازدواج کردید کمتر شده؟

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
اگه سوالی دارید بپرسید اگه بتونم راهنمائیتون میکنم

ببینید من در مورد یسری موضوعات هم مثلا یه تاریخی میاد توی ذهنم برای مثال دختر همسایممون حرف از ازدواج بود این بنده خدا مجرده و صحبت بود خواستگار نداره اون موقع که صحبتش شد من دو ماه و سه روز چند بار اومد توی ذهنم عجیب بود برام واسه همین توی گوشی علامت زدم موعدش رو و دقیقا همون روز موعد شنیدم یه خواستگار براش اومده اینم سر یری مسائل تکرار شده برام اینم دلیلش برام گنگه  

احتمالا انرژیتون زیاده اما روش کنترلی ندارید،چند ساله ازدواج کردید از وقتی ازدواج کردید کمتر شده؟

من ۹۷ ازدواج کردم و بعد از ازدواج شاید بگم اون اشتیاق حس کردن از ما بهترون برام کمتر شد و فاصله گرفتم ول همچنان از جانب اونا ادامه داشت و شاید قابل لمستر هم شد حتی یک شب یه اتفاقی افتاد که میدونستم خوابم ولی هوشیار بودم و توی خواب داشتم به یه زبان عجیب با یکی حرف میزدم که نمیدونستم چیه ولی مفهوم حرفامونو هردو درک میکردیم خیلی خوف بود برام یا اینکه خواب بودم یه دست سفید با انگشتای خیلب کشیده حلقه آستینمو کشید خوف کردم با اینکه همسرم خواب بود و میدونستم کار اون نیست ولی واسه اطمینان پرسیدم ازش کار اون بوده گفت نه

من ۹۷ ازدواج کردم و بعد از ازدواج شاید بگم اون اشتیاق حس کردن از ما بهترون برام کمتر شد و فاصله گرفت ...

اگه به غیر از چندتا موجود مشخص چیزی دیگه ای نمیبینید یا هاله های نورانی و نقطه های ریز و چیزهای دیگه ای نمیبینید و نمیشنوید و تا به حال برون فکنی(پرواز) را تجربه نکردید نشونه خوبی نیست چون احتمال داره طلسم باشه یا اینکه اونها به شما نزدیک شده باشن

اگه به غیر از چندتا موجود مشخص چیزی دیگه ای نمیبینید یا هاله های نورانی و نقطه های ریز و چیزهای دیگه ...

نقطه های ریز چرا میبینم گاهی شبیه نقطه های رقصان یا گاهی یسری افراد رو دورشون هاله رنگی میبینم البته نه همیشه ولی یسری همکارم رو هاله تیره دیدم دورش و حس کردم جسمش تحو فشاره بعد اون روز حالش بد شده بود و بخاطر مشکل قلبی رفت بیمارستان و دقیقا جسمش آسیب دیده بود به لحاظ مشکل قلبی 

ولی یه دوستی هم دارم سر این داستانا با یه خانم پیری توی یه روستایی صحبت کرده بود که اطلاعاتی داشته گفته ود ممکنه این فرد مدیوم هم باشه که مسخره اش میکردم که نه من ایکس لارژم و تعریف خاصی از اینی هم که میگفت نداشتم و نمیدونم راست گفته یا چی 

اگه به غیر از چندتا موجود مشخص چیزی دیگه ای نمیبینید یا هاله های نورانی و نقطه های ریز و چیزهای دیگه ...

عزیزم نقطه های نورانی که‌در حال چرخیدن و حرکت هستن نشانه ی چیه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

اینم بگم بعد ازدواج واسه این بیشتر از این صحبت ها فاصله گرفتم چون واسه اطرافیانم هم به واسطه ی من و این حس هام اتفاقاتی میوفتاد و نمیخواستم واسه همسرم مشکلی باشه چون یسری همسرم خونه بود و من نبودم رفته بود استراحت کنه برگشتم گفتم استراحت کردی گفت نه همش تا چشامو میبستم انگار یکی از بالاسرت رد میشه همچین حسی داشتم نتونستم بخوابم در صورتی که من اصلااا در این مورد و حس هام چیزی بهش نگفته بودم 

نقطه های ریز چرا میبینم گاهی شبیه نقطه های رقصان یا گاهی یسری افراد رو دورشون هاله رنگی میبینم البته ...

منم از پنچ سالگی همینطور بودم اوایل مشکلی ندارم اما بعد یک مدت آزارم میدادن ولی موجوداتی هم ازم حمایت میکردن و تا حد زیادی آسیب هاشون دفع میکردن ولی الان دیگه نه،با اینکه تجربه عجیبی ندارم ولی احساس میکنم انرژی تحت کنترل خودم در اومده و داره منا از لحاظ روحی متحول کنه درحالی که اون زمان فکر میکنم داشت هدر میرفت و اون موجودات از انرژی من تغذیه میکردن،سعی کنید انرژی خودتون را متمرکز کنید و در به کنترل خودتون در بیارید حالا یا با مراقبه و سکوت کامل ذهن یا نماز البته تاکیدم بیشتر روی سجده هست

عزیزم نقطه های نورانی که‌در حال چرخیدن و حرکت هستن نشانه ی چیه

با اینکه خودم دیدم دقیق نمیدونم چیه بعضی وقتها هم مشکل چشمه اما هاله های نورانی  به اندازه یک توپ فوتبال میدیدم که مطمعنم که یک موجود و حضور بود

منم از پنچ سالگی همینطور بودم اوایل مشکلی ندارم اما بعد یک مدت آزارم میدادن ولی موجوداتی هم ازم حمای ...

من توی هیچ دوره ای آزاری ندیدم ازشون یا حداقل اینجوری یادمه 

خیلی دوست دارم این انرژیمو تحت کنترل بگیرم چون دقیقا به قول شما حس میکنم داره هدر میره اگه کاری نکنم و اینکه حسم اینه که میشه باهاش به خیلیا هم کمک کرد 

شما خودت کار خاصی انجام دادی برای کنترل روش؟

اینم بگم بعد ازدواج واسه این بیشتر از این صحبت ها فاصله گرفتم چون واسه اطرافیانم هم به واسطه ی من و ...

منم وقتی میخواستم بخوابم میومدن بالا سرم اگه اون هاله ای که دیدی به رنگ قرمز و نارنجی بوده موجود کم مقدار و پستی بوده اگه به رنگ های زرد و سبز بوده انرژی والا و مثبتی بوده