2777
2789
عنوان

از ما بهترون آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 45 پست
منم وقتی میخواستم بخوابم میومدن بالا سرم اگه اون هاله ای که دیدی به رنگ قرمز و نارنجی بوده موجود کم ...

هاله ای که بدون حضور کسی باشه فقط زرد دیدم نه رنگ دیگه ای ول دور آدما گاهی رنگای متفاوت میبینم ولی بدون حضور شخص زرد 

مربوط به چیه اصلا؟

من توی هیچ دوره ای آزاری ندیدم ازشون یا حداقل اینجوری یادمه  خیلی دوست دارم این انرژیمو تحت کن ...

بزرگ ترین راه هدر رفت انرژی از راه جنسیه حداقل برای من که مردم اینطوره و اون زمان چیزی از این مسائل نمیدونستم ولی از زمانی که انرژی خودما از اون راه هدر دارم کم کم همه اونها محو شد و نمازم ترک کردم خواب دوتا فرشته را دیدم که با حالت تاسف و سرزنش بهم نگاه میکردن از اون زمان حس کردم که دیگه کسی ازم حمایت نمیکنه ولی آزار ها همچنان تا چند سال ادامه داشت و بعدش با مراقبه و روزه و شب بیداری تونستم انرژیم را کم کم از مراکز پایین تا بالای سرم هدایت کنم با اینکه چیزی نمیبینم ولی حالم بهتر میشه و اون زمان انگار انرژیم بدون آگاهی به مراکز بالا حرکت کرده بود و اختیار زیادی روش نداشتم اما الان بهش مسلطم و چون افکارما تا حد زیادی تحت کنترل گرفتم 

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هاله ای که بدون حضور کسی باشه فقط زرد دیدم نه رنگ دیگه ای ول دور آدما گاهی رنگای متفاوت میبینم ولی ب ...

منظورم از حضور اینه که وفتی به اون هاله نگاه میکنی انگار زنده هست انگار انرژیشا حس میکنی بین همشون حس نسبت به رنگ سبز از همه بهتر بود

بزرگ ترین راه هدر رفت انرژی از راه جنسیه حداقل برای من که مردم اینطوره و اون زمان چیزی از این مسائل ...

من خودم اذیت نشدم ولی با چند نفر که در موردشون صحبت کردم به شدت اذیتشون کردن در حد چنگ انداختن روی دست یا نشون دادن خودشون بالاسرشون 

منظورم از حضور اینه که وفتی به اون هاله نگاه میکنی انگار زنده هست انگار انرژیشا حس میکنی بین همشون ح ...

نمیدونم تا حالا دقت نکردم یا شاید به این دید بهش نگاه نکردم اصلا ولی همیشه ربط میدادم به اینه شاید مشکل از چشمم باشه تا اینکه شما گفتی اینو

بزرگ ترین راه هدر رفت انرژی از راه جنسیه حداقل برای من که مردم اینطوره و اون زمان چیزی از این مسائل ...

به قول شما باید نماز یا مراقبه رو تست کنم ببینم تاثیرش چیه چون کلا آدمی نبودم که نماز خون باشم و تقریبا اکثر مواقعی که رفتم سمتش سر نماز شدیدا حس کردم حضور کسی رو و شاید حس خوبی نداشتم و بخاطر این بیخیالش شدم 

نمیدونم تا حالا دقت نکردم یا شاید به این دید بهش نگاه نکردم اصلا ولی همیشه ربط میدادم به اینه شاید م ...

اینکه آزارتون نمیدن عجیبه پیرو دینی هستید یا به شخص خاص یا معنوی معتقدید؟

اینکه آزارتون نمیدن عجیبه پیرو دینی هستید یا به شخص خاص یا معنوی معتقدید

من اسلام رو نه اینجوری که الان عرف هست اونجور که فکر میکنم درست هست بهش معتقدم و از قدیم تا جایی که یادمه شخصیت حضرت عباس رو تحسین کردم و دوست داشتم حالا با توجه به تربیت و آموزه هایی که تا این سن داشتم و خدارو بعنوان یه دوست میدونم نه موجودیتی که باید ازش ترسید 

من اسلام رو نه اینجوری که الان عرف هست اونجور که فکر میکنم درست هست بهش معتقدم و از قدیم تا جایی که ...

حتی کسایی که قدرت روحی نسبتا بالایی دارن هم شاید گهگاه از جانب این نیروها مورد آزار قرار بگیرن من فکر میکنم که شما توسط نیرویی حفاظت میشین یا انرژی به درستی در شما حرکت کرده و انقدر زیاده که اونها نمیتونن به هاله شما نفوذ کنن هرکاری که بتونه ذهن شما را ساکت کنه کمک میکنه چه مراقبه باشه چه نماز چه هر چیز دیگه

حتی کسایی که قدرت روحی نسبتا بالایی دارن هم شاید گهگاه از جانب این نیروها مورد آزار قرار بگیرن من فک ...

نمیدونم واقعا منم از شما دارم میشنوم 

تا الان هم دیدم به این جریان این بوده که خب انسان برتری داره به همه چی و امیدوارم اینطور که میگید باشه و آسیبی از این به بعد هم نبینم از جانبشون 

ولی خیلی دوست دارم بتونم کنترل کنم این حس و انرژی رو و بتونم زندگی خودمو بقیه رو بهتر کنم و کمک کنم 

من اسلام رو نه اینجوری که الان عرف هست اونجور که فکر میکنم درست هست بهش معتقدم و از قدیم تا جایی که ...

البته نماز کمی با مراقبه فرق داره و چیزی شبیه به سیستم یوگاست از راه غیر مستقیم و حرکت انرژی شما را ساکت میکنه و سجده مهمترین رکن نمازه

نمیدونم واقعا منم از شما دارم میشنوم   تا الان هم دیدم به این جریان این بوده که خب انسان ...

افکارتون خطرناک ترین چیز چون ممکنه خیلی زود محقق بشه اگه کسیا نفرین کنید احتمالا با سرعت و قدرت بیشتری روی اون فرد اثر میذاره

البته نماز کمی با مراقبه فرق داره و چیزی شبیه به سیستم یوگاست از راه غیر مستقیم و حرکت انرژی شما را ...

مسئله انه من نماز رو دوست ندارم جلوی کسی باشم انجام بدم و معمولا توی اتاقی تنها میرم ه اونم به محض انجامش حس میکنم یکی داره منو نگاه میکنه یا حضور داره این اذبتم میکنه با توجه به اینکه میدونم اون یک نفر موجودیتش انسان نیست و شاید بخاطر اینه از نماز دورم

مسئله انه من نماز رو دوست ندارم جلوی کسی باشم انجام بدم و معمولا توی اتاقی تنها میرم ه اونم به محض ا ...

هر کاری که براتون عذاب آور نیست انجام بدید اگه عاشق همسرتون هستید حتی به نماز و مراقبه هم احتیاجی نیست چون عشق بالاتره و حتی چیزی ورای عشق هست که اون دیگه غایت همه چیزه و باید در اون حل شد

افکارتون خطرناک ترین چیز چون ممکنه خیلی زود محقق بشه اگه کسیا نفرین کنید احتمالا با سرعت و قدرت بیشت ...

معمولا اهل نفرین کردن نیستم ولی اخیرا حقی رو از کسی میخواستم که محقق نمیکردش ولی کار خودش بدجور استپ شد تا وقتی که دینشو به من ادا کرد و من راضی شدم و بلافاصله کارش درست شد ، البته این در مورد همه ی آدما محقق میشه چون همیشه باید حق آدما به درستی ادا بشه و دینی گردنشون نباشه