2777
2789
عنوان

چرا باید از گناه کبیره دوری کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 21 پست

گناه های کبیره برای آدم ضرر دارن و باعث هرج و مرج در زندگی انسان ها می شود و دوری از اونها برای خودمونه مثلا دروغ گفتن فقط شرایط رو بدتر می کنه و نگفتن اون فقط برای صلاح خودمونه و خدا می بخشه چون می‌دونه هیچ بنده اش بدون یک گناه در زمین نمیتونه زندگی کنه بعدم خدا فقط خالق ما نیست یک مادر است که فرزند خطا کار خودش رو می بخشه و یک دوسته اینطور خیلی خوبه به خدای خودمون نگاه کنیم و سعی کنیم از گناه ها دوری کنیم هر چقدر کم ه بشه چون فقط برای صلاح ما و اطرافیانمونه

گناه های کبیره برای آدم ضرر دارن و باعث هرج و مرج در زندگی انسان ها می شود و دوری از اونها برای خودم ...

و بدون این مادر همیشه منتظره که فرزندانش به سمتش برن و با پشیمانی از ته دلی که دارن اونا ببخشه و در آغوش بگیره خدا همینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان بنده عادت هست به هرچیزی عادت میکنه وقتی شیرینی گناه به انسان مزه کنه به راحتی نمیتونه ترکش کنه بعد از هربار انجام دادانش میگه دیگه دفعه اخره اما باز هم به سمتش بر میگرده وقتی ما دروازه های روحمون رو برای شیطان باز کنیم دیگه خیلی سخت میتونیم از دستش نجات پیدا کنیم . و همینطور حتی بعد از توبه هم اثار مخربش در روح و روان انسان میمونه مخصوصا اگر توبه واقعی باشه عذاب وجدان اون گناه ها سال ها میتونه فرد رو آزار بده 

در ضمن وقتی انسان با خواست و اراده خودش گناهیی رو انجام میده چجور میتونه از خدا توقع داشته باشه که ببخشتش 

خدا لطفش رو شامل کسایی میکنه که پشیمون باشن و اگر گناهی هم میکنند ناخواسته باشه وگرنه این که گناه کنیم و بگیم خدا بزرگه و میبخشه دور از انسانیت هست و گناهان کبیره به این دلیل کبیره نام گذاری شدن که با انجام دادنشون انسان از فطرت اصلی خودش فاصله میگیره و کم کم همه گناهان رو تجربه میکنه .

انشالله همیشه درراه درست قدم برداری و هرگز تسلیم شیطان ملعون نشی.. این ک نمیشه بگی چون توبه هست من هربار گناه کنم 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

من با صغیره و کبیره اش کاری ندارم... گناه چون در مقابل پروردگار یه جورایی ایستادنه خیلی زشته. راستش من گاهی که فکر میکنم میگم اگه دوربین باشه یا حتی یه بچه خردسال جلوش گناه نمیکنم اما خدا حاضر و ناظر بود و من... 

وقتی چندبار تکرار کنیم پرده های حرمت از بین میره. ممکنه اصلا هیچ وقت فرصت توبه فراهم نشه... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

در علم متافیزیک  گفته شده انسان از خودش فرکانس و انرژی ساطع میکنه و زندگی و ایندش طبق فرکانسی که صادر میکنه تشکیل میشه 

تمام گناهانی که خداوند ما رو از اون ها منع کرده باعث میشه انرژی ای که انسان وارد جهان میکنه منفی باشه و ایندشو تحت الشعاع قرار بده 

و دقیقا اون چیز هایی که مارو به انجامشون سفارش کرده باعث میشن انرژی ما مثبت در نتیجه اینده و زندگی ما بهتر شکل بگیره 

دوری و پرهیزگاری از گناه بهتر از توبه هست. مثلا در داستان حضرت آدم، حضرت آدم بدون اجازه سیب را برداشت و خورد و اینکارش گناه بود. پس خدا برای مجازات، او را به زمین( سطح پایین تر) فرستاد. بعد طبق قرآن حضرت آدم توبه کرد و خدا بخشید ولی او را به مکان اولیه اش برنگرداند و حضرت آدم بعد توبه همچنان در سطح پایین تر (زمین) ماند. 

این میگه انسان اگر گناه کند(در قرآن خدا فرموده سخت عذاب دهنده است.) بعدش حتی اگر توبه کند و خدا اونو ببخشه باز هم ارزش و مرتبه اش پایین تر میاد. هر چقد گناه اندازه اش بزرگ باشه همون قدر بیشتر ارزشش میاد پایینتر.

برای همین خدا فرموده با ارزشترین مردم باتقواترین آنهاست پس این مهمه انسان هر چقدر از گناه دوری کنه و کارهای خوب انجام بده ارزشش پیش خدا بیشتره 🌹🌸🌸