2777
2789
عنوان

بابام میگه چون جهیزیه ندارم ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 46 پست
خیلی جاها بزرگارو میدن داماد بخره  با وام ازدواجم به راحتی میشه خورده ریزارو خرید  خیلیا ...

از نظر پدر من خیلی سخته

بعد یه طوری شده انگار بابام باید اقا دامادو بپسنده 

من این وسط هویجم... حتی نمیذاره من با طرف حرف بزنم 

تاپیکای قبلمو بخونی متوجه میشی چقدر اوضاع خیته😔

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیان و نگین پول نداریم. بگین رسم جهاز نداریم. کاری ک خواهر شوهر من کرد‌ ازدواجم کرد

خب رسم توی شهرمون هست

یه جوریه از دختر توقع دارن

حالم از این رسم و رسومات به هم میخوره

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
هر کسی ی مسئله ای واسش هست ک ی وقتا ی چیزاییی تو زندگیش نمیشه میدونی منم خیلی دلم میخاد ازدواج کنم& ...

عزیزم اگه به نماز شب اعتقاد داری.‌نماز شب بخون.

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

من هرمزگان ام اینجا رسم جهیزیه نداریم صفر تا صد با داماد چند تا دختر شمالی و و شهرای دیگه با همشهری هامون ازدواج کردن بخاطر جهیزیه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
عزیزم ناراحت نباش. کار بکن تیکه تیکه بخر

چجوری بیارم خونه جهاز تیکه تیکه رو که بابام نفهمه

نمیخواد متوجه بشه هم خجالت میکشم هم غرورم زیر سوال میره

عزیزم اگه به نماز شب اعتقاد داری.‌نماز شب بخون.

توی این ۱۰ روز شاید ۲۰ بار بهم گفتن که نماز شب خوبه و این حرفا

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
خب رسم توی شهرمون هست یه جوریه از دختر توقع دارن حالم از این رسم و رسومات به هم میخوره

پس برو ی کاری پیدا کن حقوقش در حد یک و نیم میلیونم باشه خوبه. وام ازدواجتو میگیری باهاش جهاز میخری. قسطاشم خودت میدی. قسطش فک کنم ۱۲۰۰ باشه حدودا

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
توی این ۱۰ روز شاید ۲۰ بار بهم گفتن که نماز شب خوبه و این حرفا

واقعا عالیه.. ببین یا دل ادمو اروم میکنه یا حاجت رو میده .‌دو تاش سوده 

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

من ۳۳ سالگی ازدواج کردم سرکار میرفتم یه کم پس انداز داشتم چندتا هم وام برداشتم همه جهیزیمو خودم خریدم. جهیزیم هم در حد خوب بود. اینهمه دختر هستن که کسی تو جهیزیه کمکشون نکرده حتی خانواده خودشون. درسته آدم خودش اذیت میشه ولی ناممکن نیس

من ۳۳ سالگی ازدواج کردم سرکار میرفتم یه کم پس انداز داشتم چندتا هم وام برداشتم همه جهیزیمو خودم خرید ...

ناراحت نبودی ک دیر ازدواج کردی؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

حداقل ۱۲۰ وام ازدواجه. بگو یخچال و ماشین لباسشویی و فرش رسم داریم داماد بخره. اصلا اظهار ضعف نکنید.

منم هیچی جهیزیه از بابام اینا نگرفتم .خودم کار کردم همه رو خریدم  بیشترش هم  مارک های خارجی.البته سال بعدش شوهرم پول نصفشو داد ..وام ازدواجم رو هم خرج چیزای دیگه کردم

عزیزم کاش حالا ک شرایطط اینطوریه سخت نگیری من خودم لوازم ارایشی ۳قلم گرفتم بعدا ادم میخره

اخه دلم کبابه خواهر برای مامانش@موبایل خرید الانم مامانش گیر داده دسته کتری رو گازی منو تو سوزوندی باید عوضشو بخری در حالی ک هیچی نشده ها یکم سیاه شده یه کتری کهنه بود رفتیم قیمت کردیم یک و نیم بودن الان اقا دنبال اونه اینو برا ننش بخره هر چی من صرفه جویی میکنم مامانش میچاپه وگرنه من میخاستم نخرم دیدم مامانش اینطور میکنه منم گفتم هر چه باداباد

یه فروردینی بی حوصله

ناراحت نبودی ک دیر ازدواج کردی؟

نه چون درسمو ادامه دادم. سرکار رفتم. کلی مسافرت رفتم ... الانم ازدواج کردم و باردارم. راضیم. ادم نباید زندگی خودشو با بقیه مقایسه کنه. خدا رو شکر همسرم هم آدم خوبیه