2777
2789
عنوان

بابام میگه چون جهیزیه ندارم ازدواج نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 46 پست

عزیزم منم مث تو هیچ چیز برام راحت نیست الانم شوهر کردم خیر سرم تو ی خرید عروسی موندیم ملت راحت میرن میخرن من یک سال و نیمه عقدم هنوز لوازم ارایش نتونسته برام بخره فقط بزار ننش سر کوفت بزنه تیکه بندازه توهین کنه جز این هیچی بلد نیست

یه فروردینی بی حوصله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شرایط مالی پدرم بد بود و همیشه فکرمیکردم ازدواج کنم نمیتونم حتی ی چوب کبریت جهاز ببرم.

خداروشکر همسرم وامشو داد ب من.لیست نوشتم ک تجملات و اضافات نخرم.

دقیقا با مبلغ وامم جهیزیه کامل خریدم.البته ک خدا برکت دادب پولم.خداییش هنوز بعد از شش سال وسیله ای نخواستیم ک تو جهازم نباشه.

ان شاءالله خدا بهترین ها رو برات پیش بیاره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ما یه فامیلی داریم ک توان جهیزیه دادن نداشتن ۴ تا دختر داره سه تاش رو شوهر دادن میدونی چطوری ؟ هرخاستگاری میومد میگفتن ما توان جهیزیه نداریم رسمشو نداریم 

هر کسی ی مسئله ای واسش هست ک ی وقتا ی چیزاییی تو زندگیش نمیشه

میدونی منم خیلی دلم میخاد ازدواج کنم 

خیلی زیاد 

مخصوصا الان ک سنم داره میره بالا 

ولی خواستگار ندارم 

در حالی ک‌اطراف ما پره آدمای خوبی ک میتونن منو معرفی کن یا پیشنهاد بدن 

چون اوکیم از هر لحاظ و شرایط ازدواج و دارم 

ولی خب کسی نیست 

چیکار میتونم بکنم 

از خدا خواستم 

دیگ نمیدونم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

عزیز دلم

از کجا می‌دونی شاید با کسی آشنا شدی که جهاز نخواست

منتظر سرنوشت نباش 

خودت برو دنبالش

نمی‌گم بری شکار شوهر یا بی بند و باری

ولی برو تو جامعه

کار کن

نجیب باش

تو محیطایی باش که آقایون باشند

بذار با کسی آشنا بشی . واقعیت زندگیتو و شرایطتو پنهون نکن اهل تیغ زدن هم نباش عوض پا از سر همچین دختری رو می‌خوان

یک جوون خوب پیدا کن و با هم زندگیتونو بسازید

بهت قول می‌دم اگر از درون نیتت صاف باشه آدما زود می‌فهمند خصوصا مردا و به فکر ازدواج باهات می افتند فقط لطفا حواست به خودتم باشه نخوان ازت سو استفاده کنند

از آینه بپرس نجات دهنده ات را

خیلی جاها بزرگارو میدن داماد بخره 

با وام ازدواجم به راحتی میشه خورده ریزارو خرید 

خیلیا دست دوم در حد نو هم پیدا می کنن 

خیلی سخت نیست 

دُغدویه به معنای دختر و دوشیزه و نام مادر زرتشت است!
عزیزم منم مث تو هیچ چیز برام راحت نیست الانم شوهر کردم خیر سرم تو ی خرید عروسی موندیم ملت راحت میرن ...

عزیزم کاش حالا ک شرایطط اینطوریه سخت نگیری من خودم لوازم ارایشی ۳قلم گرفتم بعدا ادم میخره

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
من ۸۰ درصد جهازو خودم خریدم تکمیل بعد خانواده شوهرم بازم طلبکارن😐

والا من ۹۹ درصد خودم خریدم با اینکه واسه دخترشون رسم نداشتن. فقط ۵۰ میلسون دادن بهش هی میگن پولشو بهش دادیم آخه ۵۰ تومن گو میدن ب ادم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
عزیزم منم شرایط مالی پدرم بد بود و همیشه فکرمیکردم ازدواج کنم نمیتونم حتی ی چوب کبریت جهاز ببرم. خد ...

انشاءالله زودتر به ارزوت برسی

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
عزیزدلممم با وام های مختلف میشه یه موزی جهیزیه درست کرد. اگه پیتونی برو سرکار انشاءالله درست شه

ما شهرمون یه جوریه میگن جهیزیه با دختره و تکمیل داده بشه😔

یه جورایی چشم و همچشمی به شدت زیاده

الان وام ازدواج ۱۰۰ میلیون

با ۱۰۰ میلیون نهایت بشه یه یخچال و یه لباس شویی گرفت

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)