2777
2789

نمیدونم دغدغه ام چقدر بزرگه اما واقعا ناراحت شدم

ما وضعیت مالیمون خوب نیست....

چندین بار پیش اومده خانوم های مسن اومدن گفتن شماره والدین بدین واسه امر خیر تا رسید به چند روز پیش

مادرم چند وقتیه خونه نیست و نمیتونستم شمارشو بدم و نمیتونه با پدرم صحبت کنه خواهشا درباره اینکه میتونستی شماره مامانتو بدی و... نگین

من بهشون شماره بابا رو دادم و رفتم بهش گفتم

گفت چیکار کنم ندارم جهاز بدم و توام نمیتونی ازدواج کنی

منم اولش چون دلم به حال وضعیت و خودمون سوخت و نخواستم دل بابام بشکنه گفتم باشه بهشون بگو قصد ازدواج ندارم🙄

بعدش که بحث بالا گرفت گفتم اومدیم و پول جهاز جور نشد من تا آخر عمر باید مجرد بمونم

گفت وقتی زنگ زدن بهشون میگم پول جهاز نداریم و دخترم فعلا قصد ازدواج نداره

بچه ها دلم گرفته چرا همه چیز واسه دیگران انقدر راحته و واسه من باید از صد مانع بگذره! چرا حتی ازدواجمم اونجور ک دلم میخواد نیست! چرا من انقدر بدبخت و آوارم آخه چرا😔😔😔😔

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها بدون جهاز میرن

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

امیدوارم بزودی آرامش حاکم دلت شه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

من با پنجاه ملیون جهازم پارسال خریدم بقیشم چک و قسط بود الانم که وام میدن ...مگه میخوای آپولو هوا کنی هرچی تونستی میخری 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

دلم میسوزه چون ممکنه موقعیتش خوبی باشه و دیگه پیش نیاد

یا اونموقعی که جهاز من جور میشه موردای خوبی نیان

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
دلم میسوزه چون ممکنه موقعیتش خوبی باشه و دیگه پیش نیاد یا اونموقعی که جهاز من جور میشه موردای خوبی ...

بگین جهاز رسممون نیس 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

خب وام ازدواج میگیری میتونس کارفرما تهیه کنی 

مگر اینکه تو شهرتون تمام جهاز با عروس باشه که سخت میشه.

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁