2777
2789
ارهبچه ی کوچیک دارمحالم خرابههر کاری میکنم سقط نمیشه

می‌دونم سختته ولی واقعا گاهی دست ما نیست خدا بخواد بیاد میاد...بچه ناخواسته نداریم اون بچه نازنین خدا خواسته س، فقط امیدوارم برا مالی مشکل خاصی نداشته باشی ،کوچولو پربرکتی باش براتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به ماهم نظر کنه‌ منم سومی رو اونم دوقلو‌باردارم برا ماهم خونه ی بزرگ برسونه‌ دیگه اون دوتاهم بیا ...

آخی خدا حفظشون کنه ایشالا برید یه خونه بزرگ و صدای خنده هاتون بپیچه داخلش مامان منم بارداری سوم دو قلو حامله بود

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ان شاالله تشکیل نشه هرگز

تسلیم خواست الهی باش 

منم دوقلو‌باردارشدم یهویی اونم سومی...توکل کن بخدا همین اول کاری قدمشون رو‌تو‌ زندگیم حس میکنم چندین سال بود با شوهرم سرد شده بودیم اصلا نمیدونم چی سر زندگیم اومده بود‌ ولی از وقتی باردار شدم‌ به لطف خدا محبتش بهم برگشته با اینکه همش میگفت سقط کن و خیلی سرکوفت شنیدم بابت نگهداشتن بچه ها ولی زندگیم جون‌تازه گرفته به امید‌خدا

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آخی خدا حفظشون کنه ایشالا برید یه خونه بزرگ و صدای خنده هاتون بپیچه داخلش مامان منم بارداری سوم دو ق ...

خیلی سخت بود بزرگ کردنشون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر دلم سوخت برای اون بچه ای که تو شکمت هست 

و به قول یک باور قدیمی..

تازه شما رو انتخاب کرده که مادرش بشی 

ناشکری نکنید

حتما خیری درش هست 

هر چی خدا بخواد قطعا همون قشنگ 

چسبندگی نداشتین چندسال تفاوت داره بین دومی با الان باردارین

چسبندگی چرا؟

پسرم ۶سالشه من ۴ماه ونیمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخت بود بزرگ کردنشون؟

دروغ چرا آره سخت بود هیچکس کمکش نکرد فقط من بودم کلا 12 سالم بود تا پنج صبح یکیشو نگه میداشتم بعد می‌خوابیدم 6 و نیم بیدار میشدم میرفتم مدرسه خدا کمکت کنه ایشالا بچه هات آروم باشن خواهر برادر من که هم نارس بودن هفت ماهه به دنیا اومدن هم وزنشون کم بود هم رفلاکس داشتن 

دروغ چرا آره سخت بود هیچکس کمکش نکرد فقط من بودم کلا 12 سالم بود تا پنج صبح یکیشو نگه میداشتم بعد می ...

وای خدااا تا صبح بچه نگه میداشتی عزیز دلم

من پسر ۱۳ساله دارم ولی بمیرمم تنهام نمیزارم بیدار بمونه‌ درس نمیتونه بخونه اونوقت 

خدا کمک کنه فقط به موقع بدنیا بیان و آروم رو راحت باشن برا من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا به ماهم نظر کنه‌ منم سومی رو اونم دوقلو‌باردارم برا ماهم خونه ی بزرگ برسونه‌ دیگه اون دوتاهم بیا ...

به به دوقلو منو آبجیمم دوقلواییم🥲خدا حفظشون کنه انشالله خونه‌ی جدیدم بگیرین❤️

وای خدااا تا صبح بچه نگه میداشتی عزیز دلممن پسر ۱۳ساله دارم ولی بمیرمم تنهام نمیزارم بیدار بمونه‌ در ...

آره بخدا کل عمر من صرف بچه داری شد 😂

مامانم که هر هفته از شدت بیخوابی فشارش میفتاد می‌رفت سرم میزد 

ایشالا که آروم و سالم و سلامت باشن عزیزم