2777
2789
عنوان

و امان از مادر شوهر و کل خاندان

1190 بازدید | 89 پست

بچه ها همسرم اینا 3 تا پسرن .همسرم پسر بزرگه.تو بچگی یه خانواده دیگه سرپرستیشو قبول کردن.بعد ازدواج ماهم اونا همه هزینه هارو تقبل کردن.مامانش اینا در کل برام به النگو و بلوز خریده بودن.الان من خودم بچه دارم.پدر اصلی همسرم وضعش تووووپه ولی دریغ از کمک به ما.وقتی هم به همسرم میگم میگه اون زمان برا ما ماشین خریدن الان برا داداشام میخرن.همسرم شیفت کار میکنه و خیلی اذیت میشیم.پول میلیاردی اومد تو دستش هیچی بهمون نداد.منم 2 هفته پیش از امتحان راهنمایی رانندگی قبول شدم.اصلا کادو خریدن و اینا اصلاااااااااا بلد نیستن.چند روز پیش که خونشون بودیم مادر شوهرم بهم گفت حالا برا قبولیت شیرینی نخریدی لااقل کیک درست کن بخوریم😐😐😐😐

جای من بودین چی میگفتین؟

یا اگه دوباره حرفشو پیش بندازه چی بگم؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

تقصیر شماس توقعت بالا من ندیدم برا گواهینامه کادو بدن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر شماس توقعت بالا من ندیدم برا گواهینامه کادو بدن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

برا هسچی نمیخرن.نه تولد نه مراسم نه هیچی

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
شاید نخوان بدن زوریه مگه ،چشمت دست بقیه نباشه ،از خدا بخواه بهت بده

همسرمم میگه اگه میخواستن میدادن.میدونی خیلی زیاااااد تو سختی هستیم.اونا هم میبینن ولی هیییییچ

خب درست گفته هرکی گواهی میگیره شیرینی میده کسی هم کادو بهش نمیده.کلا مشخصه توقعت خیلی زیاده

از اینکه برا پسرای دیگه اش میلیاردی هرج میکنه برا ما هیچی هم توقعم زیاده یعنی؟

😑😑😑پدر همسرت پولشو تقدیم شما کنه؟؟  چه انتظاراتی دارین واقعا همین ماشین خریده بسه اونم برات ...

قبل ازدواج ما مامانش برا خرید ماشین کمک کرده.از این پول میلیاردی هیچ ریالی بهمون نرسیده

همسرمم میگه اگه میخواستن میدادن.میدونی خیلی زیاااااد تو سختی هستیم.اونا هم میبینن ولی هیییییچ

ماهم مث شما ،خوبه برا شما ماشین خریدن ب من کادو سرعقدم ندادن ،منم کم محلشون میکنم ،ایشالا خدا ب خودمون بده ،مالشون بخوره توسرشون ....

ماهم مث شما ،خوبه برا شما ماشین خریدن ب من کادو سرعقدم ندادن ،منم کم محلشون میکنم ،ایشالا خدا ب خودم ...

میدونی حتی تعارف نکردن که ما احتیاج نداریم اگه خواستی بیا قرض بدیم بهت.نمیفهمم من واقعا توقع ام بالاست؟

چرا همسرتون دادن یک خانواده دیگه؟

چون اون خانواده بچه دار نمیشدن