2777
2789
عنوان

خستم از بچه داری خستم 😭😭😭

724 بازدید | 51 پست

بچه هام اصلا باهم نمی‌سازند، دوتا هم شلوغ،فقط دعوا ،پسرم ۸سالشه دخترم ۵

خستم میخام دو روزی نباشن ،دیگه اینقدر عصبیم پرخاشگر شدم 

کم خوابم هستن ،دخترم ۷که داداشش میره بیداره تا۱۱شب یک کله،خواب ندارم ،آسایش ندارم ،تو ۲۹سالگی احساس ناتوانی میکنم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند روز بذارشون خونه مامانت یا مادرشوهرت

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سخت نگیر بچه همینه دیگ... اگ موقعیتش هست یک روز بزار پیش مادر یا مادرشوهر و ی طبیعتی چیزی برو ک هوای تازه ب کلت بخوره بعد با صبر و حوصله ادامه بده پیش مشاور هم برو برای بالا بردن توان و صبرت ک زود عصبی نشی

مهدکودک برای همین چیزا ساخته شده دوست عزیز

نمیدونم چرا اینقدر مقاومت میکنید در برابر اینکه بچه هاتونو بذارید مهدکودک

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

دختر منم ۹ سالشه و پسرم ۳ و نیم

دائم با هم دعوا میکنن

ظهر هم نمیخوابن

انقدر خونه رو جمع میکنم یا دارم از هم جداشون میکنم روانی میشم🤣

جدیدا بی خیال میشم میرم تو یه اتاق یکی دو ساعت میخوابم 

وایی دقیقن واسه همینا‌ یدونه بچه آوردم خیلی سخته 🤦‍♀️خدا کمکت کنه یکی دو روز بزار پیش‌مامانت خودت استراحت کن خونه🌹

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.