2777
2789

شایدباورتون نشه امااصلا هیچ کاری نمیکنم نشستم همینجا گاهی یکم خونه تمیزمیکنم ویه غذایی میپزم هیچکارنمیکنم واقعا نه ذوق دارم نه حوصله دارم نه بیرون میرم الاهم یه امتحان خیلی سخت دارم حتی اونم نمیخونم همش الکی تواینستامیچدخم یااهنگ گوش میدم شایدباورتون نشه حتی ازاین کارهاهم لذت نمیبرم انقدر ظربه خورام انقدربدست نیوروم وازدست دادم که سر شدم دیگه واقعا دکمه نداره این دنیای گوه؟دکمه غلط کردم بذارید بدم ازاین دنیاکجاست واقعا؟من الاچرابایدزنده باشم وزجربکشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدایی عاطفی داشتین

بله وغیرازاینم کلی استرس ومشکل همه به من بدکردن وبدمیکنن هیچ کس نبوده که قلب پاک ودل پرازمهروذات خوبم براش مهم باشه همه دنبال بازی روانی دادن اسیب زدن وسواستفاده کردنن ازخودم متنفرم که چرا هیچوقت اینوارارونتونستم باکسی بکنم 

بله وغیرازاینم کلی استرس ومشکل همه به من بدکردن وبدمیکنن هیچ کس نبوده که قلب پاک ودل پرازمهروذات خوب ...

شما به همه عشق بدین و محبت شک نکنین یروزی بهتون برمیگرده.

در مورد رابطه عاطفی هم بسپرین به تقدیر

کاربر مرد

میدونم عزیزم گفتم شاید به درد بخوره چرا یه برنامه ریزی نمیکنی ؟اینستاتو مثلا پاکش کن یه مدتی

من اصلا انگیزه برای هیچ کاری ندارم ازهیچ چیزی لذت نمیبرم به خودم میرسم دائما تواین ارایشگاه تواون ارایشگاهم دائما پیش بقیه میخندم ولی واقعاازدرون مردم واقعاهیچی ازم نمونده مقل یک جسم پوسیده وبی روحم بدون هیچ احساسی

منم گاهی اینجوری میشم 

ولی نه به این شدت 

پیشنهاد میکنم اول اینستارو حذف و آهنگ رو کنار بذاری ( به خاطر دوپامین) 

و اینکه حتما حتما حتما به کار هنری دستی( مثل گلدوزی بافتنی آشپزی شیرینی پزی و...) رو انجام بده 

شبا تا دیروقت بیدار نمونه

به جاش سرخیزی رو بیار توی برنامه زندگیت 

ورزش کن اگر نمیتونی حداقل فعالیت بدنیت رو بیشتر از قبل کن

نمی‌دونم چقدر اعتقاد داری 

ولی نماز شب ( در حد همون یک رکعت ) خیلی جواب میده 

توی قنوت موقع دعا کردن تمام حرف هات رو به خدا بزن 

یادداشت کن 

نوشتن خیلی بهتر کمک می‌کنه 

از فیلم و سریال و رسانه و اینستا هم به مدت دوری کن