2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قدش خوبه چون علایم بلوغ داره دکتر گفت ممکنه قد نکشه عکس سن استخوانیشم یک سال و سه ماه بیشتر از س ...

پنج ساله رو میخوای آمپول هرمونی بزنی براش؟!

دکترش بی سواد بوده 

از الان بفرستیدش ژیمناستیک و والیبال 

مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهد داشت تو قدش 

....
من دخترم هفت ساله و سه ماهشه قدش ۱۱۸ گفت یکم کوتاه خواهر شما که پنج سالشه قدش بلنده که ۱۱۴

بله عزیزم ولی عکس سن استخوانیش یک سال و سه ماه بیشتر از سن خودش نشون داده علایم بلوغ داره دکتر گفته اگه آمپول نزنه رشدش متوقف میشه 

پنج ساله رو میخوای آمپول هرمونی بزنی براش؟! دکترش بی سواد بوده  از الان بفرستیدش ژیمناستیک و ...

نمیدونم مامانمم میگه میترسم عوارض داشته باشه ولی دکتر گفته اگه نزنید قدش تا ۱۴۰ بیشتر نمیشه 

میترسم دیر بزنیم دیگه صفحه رشدش بسته بشه 

اخه خواهر من از الان ؟

من دو سه روز بود که پریود شده بودم آمپول و شروع کردم و صفحه رشدمم بسته نشده بود

خیلی خیلی اذیت شدم 

ولی الان راضیم و اون زمان طبیعتا درک نمیکردم و زمین و زمان فحش میدادم دیگه چه برسه به بچه ۵ ساله

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋
اخه خواهر من از الان ؟ من دو سه روز بود که پریود شده بودم آمپول و شروع کردم و صفحه رشدمم بسته نشده ...

نمیدونم دکترشم خوبه گفته صفحه رشدش بسته بشه دیگه نمیشه کاریش کرد 

بله عزیزم ولی عکس سن استخوانیش یک سال و سه ماه بیشتر از سن خودش نشون داده علایم بلوغ داره دکتر گفته ...

علائم بلوغ داره ؟

چیزی دیده که از الان علائم بلوغ داره ؟ 

خیلی خیلی زوده 

ولی اگه چاره ای نیست بزن براش الان نمی‌فهمه ولی چند سال بعد خودش ازت تشکر میکنه

ضمنا عوارض نداره

از روی ماله من ۴ ، ۵ سال‌ گذشته هنوز عوارضی ندیدم

حتی هورمون رشد هم زدم

ولی چیزی نشد 

بعد از قطع کردنشون تا یک سال بازم پریود نمیشدم

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋