2777
2789
عنوان

چقدر حال بهم زننده هست این جور خواستگاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 36 پست

منم خیلی دیدم طرف میگه واسه پسرم دنبال دختر شاغلم اونم کارمند رسمی باشه 

بعد که میشنون طرف رسمی نیس میخوان کم نیارن و یه بهونه بیارن میگن سن دختر بالاست یا قیافه اش خوب نیس نمیخوایم! 

خیلییییییی از اینا هستن و کاملا معلومه فقط دنبال پولن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت هشتا دخترو خواستگاری میکنن میرنو میان 

بینشون هر کدوم بهتر بود انتخاب میشه اون بقیه هم نه دل دارن نه احساس دارن نه خانواده و آبرو ...

دور از جون بعضی خانواده های اقاپسرا فک میکنن دخترا گوسفندن ... 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

دقیقا برا همین از ازدواج سنتی بدم میاد

این ک ازدواج سنتی نیست جدیدا اینجوری شده

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
چرا توهین؟

پسر و دختر قراره با هم زندگی و ازدواج کنن 

چه دلیلی داره اول مادر بره دختر رو ببینه!

مگه دختر کالا هست که باید از طرف همه مهر تایید رو بگیره؟

اگر پسر خوشش اومده،خودش بیاد جلو و تمام

هیچوقت نفهمیدم چه جوری بعضیا این افراد رو به خونه راه میدن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
هفت هشتا دخترو خواستگاری میکنن میرنو میان   بینشون هر کدوم بهتر بود انتخاب میشه اون بقیه ...

اینکه خانواده پسر چندجا همزمان بده ولی چرا فکر میکنین اگه خواستگار یه دخترو نپسنده دل دختر میشکنه؟ یه خواستگاریه دیگه ، رابطه عاشقانه که نیست

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است☘️
چی؟

تشخیصشون سخته

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
قصد توهین ندارم ولی حتما جای کوچیکی زندگی میکنی عزیزم . 

😐خیر 

بنده همش داخل اجتماعم چون شغلم می بیین می گن

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
پسر و دختر قراره با هم زندگی و ازدواج کنن  چه دلیلی داره اول مادر بره دختر رو ببینه! مگه دختر ...

اگه اینطور به قضیه نگاه بکنین توهین آمیزه ولی ایا مادر و خواهر پسر که میرن خواستگاری قصدشون برانداز کردنه دختر؟ جلسه اول خانواده ها باهم صحبت میکنن ببینن هم کفو هستن یا نه ، مادر پسر هم از پسرش اطلاعاتی کلی به دختر میده که اگه اون راضی بود جلسه بعدی پسرهم بره 

چقدر فحش خوردی،🤣🤣🤣 بچه مردم،😂😂😂

خیلییییییییی 

هنوزم می خورم 😆😪

نگفتم داخل اجتماع نیستی گفتم شهر کوچیکی زندگی میکنی حالا چرا بهت برخورد ؟ 😐

مگه اصلا شهر کوچیک زندگی کردن توهینه ؟ یا تو شهر بزرگ زندگی کردن مزیته؟

نگفتم داخل اجتماع نیستی گفتم شهر کوچیکی زندگی میکنی حالا چرا بهت برخورد ؟ 😐

از کجا تشخیص دادی بهم برخورد؟

اینکه خانواده پسر چندجا همزمان بده ولی چرا فکر میکنین اگه خواستگار یه دخترو نپسنده دل دختر میشکنه؟ ی ...

من خودم متاهلم اما دیدم دخترای مجردی ک اطرافم هستن

اولی نپسندید خب قسمته  دومی نپسندید خب حکمته سومی نپسندید ....اروم اروم دختر سرخورده میشه دچار کاستی عزت نفس ...

نپسندیدن بابت تفوت نگرشو عقایدو دنیاها منطقیه .... 

نه اینکه جلسه اول بری بشینی خونه طرف بعد از قیافش خوشت نیاد خونه دختر حرمت داره ... 

قدیما اینقدر شعور داشتن ک ب بهونه های مختلف ب بهونه آب خوردنو اینها یا بیرون از منزل دخترو یجوری ب اقا پسر نشون میدادن ک حداقل ظاهرو ببینه ... 

بعد نگن قدش کوتاه بود یا لاغر بود یا سیاه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین