2777
2789
عنوان

چقدر حال بهم زننده هست این جور خواستگاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 36 پست
اگه اینطور به قضیه نگاه بکنین توهین آمیزه ولی ایا مادر و خواهر پسر که میرن خواستگاری قصدشون برانداز ...

خب چرا همین کار هارو در حضور پسر انجام ندن؟

اگر پسر منتظر هست مادرش بیاد و اطلاعات لازم رو بهش بده بسیار وابسته هست و اصلا ذهنیت مستقلی نداره.

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم متاهلم اما دیدم دخترای مجردی ک اطرافم هستن  اولی نپسندید خب قسمته  دومی نپسندید خ ...

اره اینارو می فهمم بعد یه مدت دختر فکر میکنه مشکلی داره ولی خب باید فرهنگسازی بشه که هم خانواده پسر جایی برن خواستگاری که به احتمال زیاد باهم میخونن 

هم خانواده دختر الکی بهونه تراشی نکنن هم خود دخترا به خودشون بقبولونن که اگر خواستگاری جواب رد داد دلیل بر بد بودن من نیست

و خدا...ناب ترین لیلی دنیای من است☘️
خب چرا همین کار هارو در حضور پسر انجام ندن؟ اگر پسر منتظر هست مادرش بیاد و اطلاعات لازم رو بهش بده ...

چقد راحت قضاوت میکنید😊

وقتی پسر و دختر تو جلسه خواستگاری باهم روبرو بشن و صحبت بکنن و بعد خواستگاری به ازدواج ختم نشه ، بخوای نخوای هم پسر هم دختر تحت تاثیر قرار میگیرن ، پس چه بهتر که اگر سطح و فرهنگ خانواده ها باهم سنخیت ندارع ، قبل از روبرو شدن دخترو پسر مسئله منتفی بشه 

چقد راحت قضاوت میکنید😊 وقتی پسر و دختر تو جلسه خواستگاری باهم روبرو بشن و صحبت بکنن و بعد خواستگار ...

موافق نیستم 

بهتره دختر و پسر از اول مسئولیت تمام احساسات و مشکلات رو خودشون بر عهده بگیرن

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
موافق نیستم  بهتره دختر و پسر از اول مسئولیت تمام احساسات و مشکلات رو خودشون بر عهده بگیرن

این هم یک عقیدست ولی خواهشاً کسایی که اینطور پیش نرفتن رو قضاوت نکنین و برچسب نچسبونین ، هر کسی یک افق فکری و یک جهان بینی داره

این هم یک عقیدست ولی خواهشاً کسایی که اینطور پیش نرفتن رو قضاوت نکنین و برچسب نچسبونین ، هر کسی یک ا ...

به هیچ عنوان قضاوت نکردم!

اگر براتون سوتفاهم شده،عذرمیخوام