2777
2789
عنوان

اگر خواهر شوهرتون بهتون بگه...

478 بازدید | 31 پست

من زیاد خونه مادر شوهرم نمیرم. بعد خواهر شوهرم زنگ زده چیه چرا اینقدر طاقچه بالا میزاری؟ چرا اینقدر کلاس میزاری؟ 

مگه من چیکار کردم ؟ مادر شوهرم زیاد تعارف نمیکنه عروس بیا.منم نمیرم ولی شوهرم هر هفته خدا میاد خونمون بعد اونا گلگی میکنن که اره علی میاد و تو نمیای؟ چی بگم بهشون 

بخدا خستم کردن .‌ی جاری هم دارم که همش پیام به شوهرم میده . عقدیم .بخدا بریدم دیگه. یعنی با بغض میگم هر ادا و اطواری بوده سر من بدبخت درآوردن. از من که گذشت ولی اگر مجردی و اینا را میخونی ازت خواهش‌ میکنم حداقل چند ماه نامزد باش و خوب طرف مقابلت و مخصوصا اخلاق خانوادش بشناس.برام دعا کنید خیلی دلم شکسته 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

خب تو هم بروو چه عیبی داره

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماجراها برای همه هست فقط تو نیستی.

بعضیا غرورشون اجازه نمیده همش بگن بیا بیا شایدم فکر میکنن تو معذب میشی 

درهر صورت اگه بهت بی احترامی نمیشه هفته ای یکبار رو حتما برو

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
خب تو هم بروو چه عیبی داره

اونجا که برم خواهر شوهرم زنگ میزنه به مامانش که چراااا برنج درست کردی. مگه شما نباید کم‌برنج بخورید. 

چرا اینقدر میخوابید. چرا ماست میخرید چرا و چرا و چرا....

جاریت چرا ب شوهرت پیام میده

هماهنگ کنید در هفته یبار الی دوبار با همسرت برو ی سر بزن تا زبون اونام کوتاه باشه درعین حال بهشون احترامم گذاشتی

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اونجا که برم خواهر شوهرم زنگ میزنه به مامانش که چراااا برنج درست کردی. مگه شما نباید کم‌برنج بخورید. ...

ولش کن اهمیت نده

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

اونی که میگن زیاد نباید بری خونه مادر شوهر برای کسانی هست که می رن و چند روز حتی بعضی ها در حد یکی دو ماه می مونن. دیگه در حد سر زدن شما هم باید همسرتون رو همراهی کنید. اما با اینکه باید نامزد موند تا با شناخت کافی عقد کرد کاملا درسته

من متوجه نشدم بری مگه چی میشه؟ تازه اولشِ به اخلاق و روحیات هم آشنا نیستید اونا هر حرفی یا حرکتی کن ...

داشتیم ولی کم بود