2777
2789
عنوان

کلید خونه رو بده به مادرشوهرش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بگو خواهرت بگه ...لزومی نداره کلید بدیم بهشون ...اگه برادر مجرد داره ...بگه دوس داری از سر کنجکاوی رختای رو طناب یا داخل کمدام رنگ لباس زیرمو بدونن ...دست بزاره رو حساسیت شوهرش .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

خودشم یه شهر دیگه زندگی میکنه

دیر به دیر میاد شهر خودمون،هروقت بهش میگیم بیا چن روزی بمون ،میگه خب چیکار کنم میترسم از جیک و بوک زندگیم خبر داشته باشن....

همش هم خونس،زیاد بیرون نمیبرتش

اینم بگما شوهرش زیاد اهل رفت و آمد باما نیس،همش فراریه ...

تو اون شهر هم غریبه ...

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
مجردی؟

نه والا متاهلم 

اتفاقا اولیل ازدواجمون مادرشوهرم طبقه پایینش خالی بود من گفتم‌بریم حواسمون باشه حد و حدودو رعایت کنیم خود شوهرم گفت به هیچ عنوان ، گف من اخلاق مادرمو میدونم دخالت و دلخوری پیش میاد ، دوری و دوستی 

نرفتیم اونجا و خونه خریدیم 

حتی امسال هم ما خونه خودمون تعمیرات تغییر دکور داشتیم میخاستیم چندماه بریم مستاحری بازم مادرشوهرم گف چندماه و بیاید اینجا باااازم شوهرم گف نه نمیایم. 

منه عوضی حالام که جدا شدم پدرشوهرم کلید داره اگه خونه نباشم میاد تو،شوهرم نه روش میشه بگه کلیدو بده ...

لخت تو پذیرایی بخوابید وقتی میاد تو خودتونو ب خواب بزنید شاید از رو رفت ...چ خانواده هایی ...

ما خونه مادرشوهر یه شام دعوتی میریم برادرشوهرا کلید نمیندازن خونه خودشونو بیان تو ...زنگ درو میزنن نکنه ما اذیت شیم ...

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

منم همسایه هستم باهاشون . سالهای سال در قفل نبود . البته خداییش خیلی رعایت میکردن هیچ وقت نمیومدن بالا سر وسایل شخصیم  . ولی گاهی یه موارد ریزی پیش میومد که میگفتم کاش در قفل بود . ولی چیزی نمیگفتم چون هم مساله مهم نبود هم میدونستم ناراحت میشن . تا این که دزد اومد و از بعد اون قانون شد درا رو قفل کنیم 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بگو به شوهرش بگه یه کلید از اونا بگیره برای شما اگر کیلد خواهرت میخواد بده ببین مادر شوهرش قبول میک ...

اونا هرجا برن درشون باز میمونه

ولی خواهرم میگه من اصلا وقتی نیستن سمت درشونم نمیرم....

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
لخت تو پذیرایی بخوابید وقتی میاد تو خودتونو ب خواب بزنید شاید از رو رفت ...چ خانواده هایی ... ما خو ...

هوفففف،تو ساختمون خودشون که بودم چند بار وسط رابطه رسیدن مام که حق نداشتیم درو قفل کنیم تو اتاق فقط ،نفسا رو حبس میکردیم یعنی برید خوابیم

وااای وااای شوهر منم همین بود. مادرشوهرم اصلا از این انتظارا نداشتااا. این چیزا رو احترام میدونست. یا مثلا داری میری بیرون به مادرم اطلاع بده. کاملا حق با خواهرته. باید باهاش حرف بزنه اصلا درمورد خانواده همسرش چیزی نگه که این مدل مردها بدتر میشن. من به شوهرم گفتم خب خونه خودمونه چه لزومی داره کلیدشو کسی داشته باشه. مگه من کلید خونه کسی رو دارم. خب چیزی تو خونمون ندارن که وقتی نیستم لازمشون بشه. قانع شد. اون یکی رو هم یه جور دیگه حل کردم اوایل بیرون میرفتم به مادرشوهرم میگفتم البته نه مثل اجازه گرفتن میگفتم دارم میرم بازار کاری نداری چیزی نمیخوای؟ بار ها پیش اومد مادرش میرفت بیرون، شوهرم میگفت مادرم کجاست میگفتم نمیدونم وقتی میره بیرون که بهم نمیگه. میگفتم اصلا چرا باید بدونم. شاید طرف میخواد جایی بره نمیخواد من بدونم، متوجه میشم داره میره بیرون ولی نمیتونم برم یقه شو جمع کنم بگو داری کجا میری. درست نیست.😄اینجوری فهمید طرز فکرش غلطه

خودشم یه شهر دیگه زندگی میکنه دیر به دیر میاد شهر خودمون،هروقت بهش میگیم بیا چن روزی بمون ،میگه خب ...

باید وسایل خاصی که نمیخواد کسی ببینه رو بذاره توی یه کمد . در کمد رو قفل کنه کلیدو بیاره . یا مثلا در اتاق خواب رو قفل کنه به همسرش بگه خریم خصوصیه روم نمیشه کسی اتاق خوابمو ببینه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اتفاقا بش فکر کردم اما از بس بی دست و پام نمیدونم چجوری،کیو بیارم،یا باید قفل بخرم بیارم

ن قفل ساز بیار برو اونجا بگو اینجوری اگ تونس ی قفل و کلید بده ک خدت عوض کنی ک چ بهتر