2777
2789
عنوان

برم خونه برادر شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 43 پست
برو عزیزم جاریت ک مشکلی نداشته 

من نه کاری به جاریام دارم نه کسی من همش به خاطر همسرم میرم.که بهش ثابت کنم که همیشه همراهشم

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
اره منم همینو میگم.میگم منم بزرگ میشم عروس دار یا داماد دار میشم نمیخوام بین بچه هام این چیزا پیش بی ...

آره عزیزم ، آدم تو همین دنیا نتیجه ی همه ی کاراشو می بینه ، تو به نیت خودت برو که ثوابتو برده باشی حالا برخوردشون هر چی باشه  مهم نباشه برات

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برو مادزشوهرت اینا اونجا نباشن بحثی چیزی باشه  برو هیچ بحثی نکن تبریک بگو کادوتونو یدین هم ...

اخه مادر شوهرم همش اونحاست.

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
آره عزیزم ، آدم تو همین دنیا نتیجه ی همه ی کاراشو می بینه ، تو به نیت خودت برو که ثوابتو برده باشی ح ...

خدا بزرگه هر چی پیش اومد من میسپارم به خدا .نمیخوام ادم بدی باشم. از عاقبتش میترسم.

خوب نری فعلا بهتره

اخه امروز همسرم تماس گرفته هماهنگ کرده

خوب نری فعلا بهتره

بعد مادر شوهرم اونجاست کلا.چند ماهه اینجاست.

حتما برو عزیزم، مطمئن باش وقتی بری و برگردی خیلی احساس آرامش بیشتری خواهی داشت. 

شبیه همین ماجرا برای منم پیش اومده بود.  با خانوادهٔ برادر شوهرم قطع رابطه بودیم. عید به بهانهٔ عید دیدنی و دیدنی نوزاد رفتیم خونشون. شکر خدا کدورت ها برطرف شد. به خاطر شوهرم رفتم چون خیلی ناراحت بود و آرزوی دورهمی خانوادگی با خواهرها و برادرهاش را داشت. از اون روز به بعد چندین بار دور هم جمع شدیم، در صورتی که بیشتر از ٣ سال بود یه دورهمی که همهٔ خانواده باشن نداشتیم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

من میرم هر چی پیش اومد سپردم به خدا.میرم که بعدهااا نگم اشکال از من بوده‌من مقصر بودم که همه بام بد شدن.برای همسرمم ثابت میشه که من چون اونو دوست دارم دارم به خانوادش احترام میزارم.امیدوارم خداوند به حال دل منم نگاهی کنه

حتما برو عزیزم، مطمئن باش وقتی بری و برگردی خیلی احساس آرامش بیشتری خواهی داشت.  شبیه همین ماج ...

خدابزرگه سپردم به خدا

خدابزرگه سپردم به خدا

شاید مادرشوهرت ببینه شما دارید میاید بره خونش چند ساعت رو در رو نشید بهتره بالاخره اخم وتخم میکنه جو رو سنگین میکنه بدتر معذب میشی 

اون نباشه بهتره

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

شاید مادرشوهرت ببینه شما دارید میاید بره خونش چند ساعت رو در رو نشید بهتره بالاخره اخم وتخم میکنه جو ...

مادرشوهرم خونش اینجا نیس یه شهر دیگس و پدر شوهرم فوت شده.قبلا همش خونه ما میومدولی از وقتی برادر شوهرم ازدواج کرد اونجاست.چند روز پیش شوهر خواهر همسرم دعوتمون کرد نهار همه رو دعوت کرد برای رفع کدورت ها.اونجا دیدم مادر شوهرمو منم باهمه خیلی رسمی رفتار کردم ولی رفتم.

مادرشوهرم خونش اینجا نیس یه شهر دیگس و پدر شوهرم فوت شده.قبلا همش خونه ما میومدولی از وقتی برادر شوه ...

پس دیدی بازم رسمی برخورد کن بنظرم 

ولی دلم به حال جاریت سوخت خیلی سخته مادرشوهر یسره خونه ادم باشه 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

پس دیدی بازم رسمی برخورد کن بنظرم  ولی دلم به حال جاریت سوخت خیلی سخته مادرشوهر یسره خونه ادم ...

جاریم خیلی بچس.دوست داره که اونجا پیشش بمونه.