دوستان برادر شوهرم اولین بچش بدنیا اومده.من یه مدتیه با خانواده شوهرک بگو مگو داشتم و چند ماهیه باشون رفتو امد نداشتیم.به نظرتون همراه همسرم برم برای تبریک یا همسرم تنها بره؟
نمیدونم از کی مشاوره بگیرم واقعا موندم چه کاری درسته چه کاری اشتباه
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
پس خیلی محترمانه با ادب خودت برو خواهر، ولی ولی هیچ حرفی از مادرشوهرت با جاری نزن و برگرد. بچه کوچو ...
ممنون ازتون واقعا .خوشحال شدم با حرفاتون
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
با جاری و برادرشوهرتونم بحث کردین؟؟ دلتون میخواد کدورتها از بین بره؟
بله نمیخوام همسرم فک کنه من از خانوادش بدم میات و از اینکه شکر اب شده من خوشحالم
نیتت رو الهی کن و برو ، اگه آدم معتقدی هستی به نیت صله ی رحم برو که ثوابتو برده باشی
اره منم همینو میگم.میگم منم بزرگ میشم عروس دار یا داماد دار میشم نمیخوام بین بچه هام این چیزا پیش بیات