2777
2789
عنوان

برم خونه برادر شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 43 پست
نه بحثی نداشتم .ولی چون من قضیم به طلاق کشیده بود.شوهرم رفتو امدو قطع کرد که من اذیت نشم . دخالتی از ...

پس خیلی محترمانه با ادب خودت برو خواهر، ولی ولی هیچ حرفی از مادرشوهرت با جاری نزن و برگرد.

بچه کوچولو اینقدر جذابیت داره، فقط از اون فسقلی حرف بزنین.

مادرشوهر رو وسط نکشین تا خیالت راحت باشه که داستان نمیشه

پس خیلی محترمانه با ادب خودت برو خواهر، ولی ولی هیچ حرفی از مادرشوهرت با جاری نزن و برگرد. بچه کوچو ...

ممنون ازتون واقعا .خوشحال شدم  با حرفاتون

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با جاری و برادرشوهرتونم بحث کردین؟؟ دلتون میخواد کدورتها از بین بره؟

بله نمیخوام همسرم فک کنه من از خانوادش بدم میات و از اینکه شکر اب شده من خوشحالم

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

این اتفاق دقیقا برای منم افتاده بود

جاریم زایمان کرد درصورتی که قبلش با هم بگو مگو داشتیم من‌ رفتم بیمارستان سر زدم بهش دیگه خونشون نرفتم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
نه بحثی نداشتم .ولی چون من قضیم به طلاق کشیده بود.شوهرم رفتو امدو قطع کرد که من اذیت نشم . دخالتی از ...

من باشم تلفنی به جاریم تبریک می گن ولی نمی رم تا دوباره راهشون باز نشه و نیان تو زندگیم!  از کجا می دونی اگه بری همشون اونجا نباشند!؟

یا ارحم الراحمین

نیتت رو الهی کن و برو ، اگه آدم معتقدی هستی به نیت صله ی رحم برو که ثوابتو برده باشی

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

پس حتما برو

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

برو...دنیا ارزش نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
نیتت رو الهی کن و برو ، اگه آدم معتقدی هستی به نیت صله ی رحم برو که ثوابتو برده باشی

اره منم همینو میگم.میگم منم بزرگ میشم عروس دار یا داماد دار میشم نمیخوام بین بچه هام این چیزا پیش بیات