2777
2789

سلام کسی هس ک نامزدش یا شوهرش خردادی باشه؟؟ چ خصوصیاتی دارن؟؟ اختلال دوقطبی یا دو شخصیتی دارن؟؟ تو این مواقع چیکار میکنین؟؟

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

من خودم خردادیم

اختلال دو قطبی که نه عزیزم😂😂😂اکثرا دمدمی مزاجن

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خردادیه و خیلی تنوع طلبه... سخن چین و خودبین...ولی دوست داشتنیه و احساسیه و بذله گو و اهل شوخی

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

من خودم خردادی هستم

همسرم دی ماه

اینو بگم که ماهمون مثل بهار 

تعادل نداریم

ولی خیلی مهربونیم

تعادلم از نظر این که یه بار زمستونیم وسرد

یه بار پاییزیمو واندازه یه بار تابستون وداغ

من خودم خردادی هستم همسرم دی ماه اینو بگم که ماهمون مثل بهار  تعادل نداریم ولی خیلی مهربونی ...

بببخش عزیزم یعنی شخصیت بد هم داری؟ منظورم میفهمی ؟

من خودم خردادی هستم شوهرم میگه قابل پیش بینی نیسی یه دقه خوبی پنج دقه بعدقاطی میکنی یوقت زیادمیحرفی ...

عزیزم یعنی دو قطبی هستی؟؟ اطلاعی داری در این مورد؟؟

بببخش عزیزم یعنی شخصیت بد هم داری؟ منظورم میفهمی ؟

ببین گلم من یه روز میبنی سرد تحویل میگیرم یه روز گرم

شوهرمم دی ماهی لجباز

گل بی عیب خداس 

توی زندگی از این هامهمتر هست

ولی واقعا زندگی مشترک تاثیرمیزاره روی هم

شما میتونی کمک کنی بهتر کنن

منم خیییلی تغییر کردم 

همش هم به خاطر برکت وجود همسرمه

شماهم صبوری کن ویواش یواش اخلاق بدرو تغییر بده زندگی مشترک درس گرفتن از همدیگس

ببین گلم من یه روز میبنی سرد تحویل میگیرم یه روز گرم شوهرمم دی ماهی لجباز گل بی عیب خداس  تو ...

عزیزم میشه درخواست دوستی بدم..باهات مشورت کنم؟