تروخدا تو تابستون رعایت کنید من شده نتونستم غذا بخورم میخواک برم مدرسه میترسم با اینکه مثلا تو مدرسمون باید دانش امورای مرتب و درسخون بیان ولی سر صبح میری دهنا بو میده یه مام نمیزنن طر ظهر عرق میکنن یا تخم م رغ میارن بو میده😭😭😭😭من روم نمیشه به روشون بیارم ولی حالت تهوع میگیرم خیلی حساس میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من وقتی یکو میبینم ک بهداشتش داغونه، مخصوصا بهداشت دهان و دندان،همش میگم بدبخت زن/شوهرش یا خانوادش چی میکشن ک همش باهاش در ارتباطن🤢
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
منم خیلی حساسم یجوری که دارم راه میرم طرف میاد از بغلم رد میشه بوی عرقش میاد حالم بد میشه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘