2777
2789

بچم چندروزه مریضه موقع خواب خر خر میکنه بدجورنمیتونم بخوابم الا میبینم از دهنش کف میاد

بردم دکترمیگه سرماخورده هیجاش عفونت نکرده میگم چرااب بینیش چرکیه میگه ازسرماخوردگی

خفه نشه بچم خوابم نبره بمیره😢😢

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

کف؟!

پیش متخصص بردی؟

شاید رفلاکس پنهان داره

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا

این کفه؟این بیشتر شیر هست

دیونه بچت رفلاکس داره دیگه 

خرخرو و.... هم از علایمشه

ببر دکتر براش دارو بده وگرنه وزن نمیگیره ها بنیه اش ضعیف میشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

خانما سه سال وبک ماهشه امشب دیدم 

اب دهنش میومد ولی اب بود الان کف کرده

شیرم نخورده

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید
ای خدا این کفه؟این بیشتر شیر هست دیونه بچت رفلاکس داره دیگه  خرخرو و.... هم از علایمشه ببر ...

اره عزیزم خیلی ضعیفه سه سالش۱۰کیلوعه

شیر نخورده کفه

یه وقت تشنج نکنه کف میاد از دهنش حتما دکتر مغز واعصاب ببر سمت قلبش نخوابونش 

ممنون عزیزم حتما

چرا

ضرر ک مداره ببر به موقع تشنج نباشه 

بعدم اینو بدون برای هر قسمت بدن حتما پیش متخصص اون بهش برو 

نگو میرم دکتر عمومی تشخیص میده مشکل از کجاست 

دکترای عمومی بعضا بیشعورن 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا