2777
2789

خودم فکر میکنم حق ندارم ناراحت باشم اما حس بدی بهم دست داد،مامانم رفت زیارت،بهم زنگ زد گفت الان دارم میرم بازار عبا بخرم برات از اینجا،گفتم باشه

بعد امروز برگشت از زیارت،ی دونه بلیز خونگی خریده برام،من متاهلم دوستان،مامانم برای هیچکس سوغات نیاورده،منم تنها بچه ش هستم،فقط همینو خریده،باز خودم بهش گفتم من خجالت میکشم برای منم نیاوردی چیزی نیار،ی چیزی به شوهرم بخرم خانواده شوهرم بهم تیکه میندازن بعدا میگن مامانت برای تو ارزش قائل نبوده

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در این حد اجازه دادی به دیگران که توی زندگیتون دخالت کنند؟ 

به هر دلیلی مادرتون نتوانستند و یا نخواستند سوغاتی بخرند 

از من خواهرانه گوش کن 

اصلااااااا اجازه نده خانواده همسرت حتی بخوان به خودشون اجازه بدن که حتی می‌توانند همچین فکری بکنند 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
حتما پول دستش نبود

نه عزیزم خانوادم قشر مرفه هستن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چ ربطی داره چقدر بچه‌این، شاید براش مقدور نباشه واسه شما کادو بیاره، این چه حرفیه؛ خونواده‌‌‌ی شوهری ...

الان برام مهم نیست خانواده شوهرم چی میگن،رفتار مادرمو میگم 

مامانم اولین سال که عروسی کردم لج کرد شب یلدایی نیاورد برام(ما رسم داریم)مادرشوهرم بهم گفت خانواده عروس فلانی خوبن همچی خریدن برای یلدایی دخترشون،خب من دوست ندارم ضایع بشم جلوی خانواده شوهرم

بنده خدا شاید پول کم اورده نگو اینجوری گناه داره مامانته

قشنگم من خودم از شرایط خانوادم خبر دارم،خیلی پولدارن

پس چرا این کارو کرد ؟خودت یه چیزی بخر بگو مادرم برام خریده

همیشه در حقم کوتاهی کرد،من وقتی رفتم خونه خودم فرش و ظرف هام و وسایل چوبی دست دوم مال جاریم بود،چون مامانم برام نخرید

برای چی باید برای شوهرت بیاره؟اینطوری پیش بری هیچ وقت نمیتونی دهن خانواده شوهرو ببندی سعی نکن هر طور ...

پس چکار کنم؟خانوادم در حقم کوتاه میکنن خیلی جاها و مراسمات رو