2777
2789

موقعیتشو تو نقشه داشتم میدیدم زود تر رفتم دم در که معطل نشه از موتور پیاده شد یه نگاه تحقیر امیزی ب سر تا پام کرد بعد داشت غدارو از باکس در میاورد با لحن خیلی بد گفت خانم میای سفارشتو تحویل بگیری یا نه منم دم در بودم خب دیگه اصن موندم چی بگم بهش گفتم این چه طرز حرف زدنه گزارشتو حتما میزنم گفت برو هر غلطی میخوای بکنی بکن درو محکم زدم به هم تو راه پله ها بودم هنوز داشت بلند بلند بد و بیراه میگفت اصن مشخصات پیکم با کسی ک تو اپ زده بود فرق داشت به پشتیبانی زنگ زدم گفت ما معذرت میخوایم اما چه فایده ابرومونو جلو همسابه ها برد 🙁🙁🙁🙁 اومدم بالا دستام میلرزیددد

يا امير الماي💔😫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم پستچی محلمون بی ادبه . درو میزنه بدون اینکه جواب بدیم میذاره پشت در میره. یه بار همزمان باهاش رسیدم گفتم صبر کنید تحویل بگیریم بعد بلکه دزدیدن. گفت خانم من کلی بسته باید بفرستم بیکار که نیستم...بعد همینجوری رفت. تازه دو ماهه عوض شده قبلی خیلی خوب بود.

اسنپ خیلی جالب شده کلا‌. پشتیبانیش به هیچ دردی نمی خوره. سفارش من دو بار از طرف خودشون لغو شد و مبلغش برنگشت. پشتیبانی هم هیچ کاری نکرد. زیاد اعتراض بکنی هم حسابتو غیر فعال می کنن‌. پیکا و راننده ها هم از همین پشتیبانی ناقص دل و جرات می گیرن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!