2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن تجربی

159 بازدید | 16 پست

بچا راضی هسین؟چجوریه؟از انتخابتون پشیمون نیسین؟دیگههه چی خعلی زیاد واستون سخته توی این رشته؟و اینک از اول علاقه داشتین با ب اجبار مامان باباهاتون رفتین؟

مرسی

تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی          وزن فعلی:65.7             هدف:50

سوالات شخصی میپرسی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خعلیییییییی دوس دارم دکتر شم ب شدت احساس میکنم بخاطر اینک پولدار شم اما خب بنظرم این با شخصیتم جور نیس

با اینک الان دارم واس تیزهوشانش میخونم اما خعلی ناامیدم

شما انتخاب رشتتون عین من اقد خوددرگیری مزمن داشتین  ؟

من نه علاقه داشتم نه اجبار کردن 

وقتی دیدم به رشته های دیگه عم علاقه ای ندارم و آیندم مهم تره خودم رفتم تجربی و اصلا پشیمون نیستم . اگه تلاش کنی قطعا در آینده موقعیت شغلی  خوبی برات به وجود میاره 

رشته خوبیه و هر کدوم از رشته هاش پر درآمد هستن . بستگی به خودت داره اگه میتونی۱۲ ساعت در روز درس بخونی اونم موقع کنکور برو اگه بدون برنامه میخای پیش بری نری بهتره . درساش هم تخصصی ها بسته به اینه که ریاضیت در چه حده و به پشتکار هم بستگی داره من که راضیم الانم پشت کنکورم . واقعن رشته شیرینیه خیلی چیزا یاد میگیری کلن دیدت نسبت به علم عوض میشه حالا بعدن بری میفهمی

عاشقش بودم و هستم  ببین حتما علاقه میخواد رشته تجربی  در ضمن پشیمون هم نیستم یازدهم. فعل ...

ایشالا ب ارزوهات برسی

مرسی ت لایق بهترینایی

موفق باشی  

رشته خوبیه و هر کدوم از رشته هاش پر درآمد هستن . بستگی به خودت داره اگه میتونی۱۲ ساعت در روز درس بخو ...

توروخدا استرس الکی ندین به بقیه. اگه از همون دهم روزی ۳ ۴ ساعت بخونن دیگه لازم نیست دوازدهم ۱۲ ساعت درس بخونن

به درآمد فکر نکن به علاقه فکر کن هر کاری که توش علاقه باشه قطعن موفق میشی . یه آرایشگر اگه به شغلش علاقه داشته باشه میتونه خیلی پیشرفت کنه همونطور کسی که به پزشکی علاقه داره . علاقه شرط اوله نه درآمد 

رشته خوبیه و هر کدوم از رشته هاش پر درآمد هستن . بستگی به خودت داره اگه میتونی۱۲ ساعت در روز درس بخو ...

مرسی بابت راهنمایی های خوبت

خب میدونی مشاورمون ک اومد واسمون شخصیت های هر رشته رو گف من احساس کردم واس دکتر بودن خوب نیسم

بنظرتون شخصیت ربطی ب رشته دارع؟بنظرم استعداد مهمتره!

توروخدا استرس الکی ندین به بقیه. اگه از همون دهم روزی ۳ ۴ ساعت بخونن دیگه لازم نیست دوازدهم ۱۲ ساعت ...

نه سه چهار ساعت کافی نی چرا الکی بگم ۳ ساعت . واقعن تلاش میخاد من خودم روزی ۷ ساعت هم خوندم ولی اونقد به چشم نیومده 

توروخدا استرس الکی ندین به بقیه. اگه از همون دهم روزی ۳ ۴ ساعت بخونن دیگه لازم نیست دوازدهم ۱۲ ساعت ...

من کاملا موافقمممممم

من فک کنم الان روزی 5 ساعتو دیگ حداقلش میخونم

به درآمد فکر نکن به علاقه فکر کن هر کاری که توش علاقه باشه قطعن موفق میشی . یه آرایشگر اگه به شغلش ع ...

میدونی اخه من این همه تلاش میکنم بعد میرم تجربی اگ کنکور گند بزنم خعلی دپ میشم و واقعا انعطافم خوب نیس و ایندم تباهه

نمد واقعا چیکار کنم

مرسی بابت راهنمایی های خوبت خب میدونی مشاورمون ک اومد واسمون شخصیت های هر رشته رو گف من احساس کردم ...

آره مثلا من خودم فکر میکردم که آرایشگری دوس دارم ولی واقعن شخصیتم نمیخوره . دیگه باید از خودت بپرسی که چی دوس داری و بعدن پشیمون نشی علایقت رو در نظر بگیر

آره مثلا من خودم فکر میکردم که آرایشگری دوس دارم ولی واقعن شخصیتم نمیخوره . دیگه باید از خودت بپرسی ...

من علاقم تجربیه

شخصیتم انسانی

اما من اصن حتی نمیتونم درسای حفظی نهمو خوب بخونم پس انسانی واقعا مناسبم نیس