2777
2789
وای مدر شوهر منم گقت بچه ات رو باید اب یندی کنی حساس نباش..شوهرم گقت عقل ادم چی میگه؟؟بجه رو بیارم م ...

بابای منم همیشه میگفت تا اینکه بچه برادرم کهد۴۰ روزش بود مریض شد. بابام میگفت بچه شیرخوار که مریض نمیشه چطور قدیم ۱۰ تا بچه باهم بازی میکردن هيچکدوم مریض نمیشدم.

گفتم پدرم اون موقع کسی مرض نداشت ویروسا رو دست کاری کنه یه سرماخوردگی ساده بود. الان کرونا آنفولانزا همه ویروس دستکاری سده هست که انداختن به جون ما

من بودم نمیرفتم،ما هم تا قبل از مدارس یه سرمای ساده هم نمیخورد بچم ۶ سالشه دو سه بار بیشتر سرما نخور ...

وقتی خوابش برد ک دیگه دودپیاز توچشش نره ی پیاز حلقه حلقه کن روپتوش بزار سرسینش  یاروبالشتش ک نفس بکشه اونو استشمام کنه تاصبح خیلی بهترمیشه حتمابزاری بخابه وگرنه دست میزنه دستشم ب چشاش میمالونه بدترمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مدر شوهر منم گقت بچه ات رو باید اب یندی کنی حساس نباش..شوهرم گقت عقل ادم چی میگه؟؟بجه رو بیارم م ...

به منم همه همینو میگن،بچتو بزار هی مریض بشه تا براش عادی بشه دلم میخواد خفشون کنم آخه بچه پوستو استخون شد خودم چقد از بین رفتم از استرسه شبای مریضی و تب کردناش اینا چی میفهمن

به منم همه همینو میگن،بچتو بزار هی مریض بشه تا براش عادی بشه دلم میخواد خفشون کنم آخه بچه پوستو استخ ...

شعور مردم صفره من ک ببینم خونه مادر شوهرم کسی مریضه دو هفته نمیرم اونجا

عااعمش با چی شروع شد؟؟دختر من احساس میکن صداش گرفته یزره تو گلوش ش خلط داره انگار

آنفولانزای بدی گرفت دوهفته از مدارس میگذشت،الان سرماخورده فقط بینیش میگیره شبا یکم آبریزش داره گلوشم درد میکرد دیروز

من فکرر میکردم فقط من وبچه هام اینطورین  ازاول مهر یه هفته درمیون مریضیم دخترمم دوسالشه همش می ...

یعنی واقعا قدیما هم اینجوری بود موقع مدارس؟من که تا جایی که یادم میاد خیلی کم سرما میخوردیم ،ینفرم از کلاس مریض میشد نهایت بغل دستیش میگرفت نه تمام کلاس

یعنی واقعا قدیما هم اینجوری بود موقع مدارس؟من که تا جایی که یادم میاد خیلی کم سرما میخوردیم ،ینفرم ا ...

ن باباقدیم این ویروسانبود بیس سی نفر تو یه خونه بزرگ زندگی میکردن ماصب ک پامیشدیم تاشب توکوچه بودیم مریضم نمیشدیم 

وای ما هم افتضاحیم.از اول مهر پیوسته مریضیم.این دو سه سال ی بار کرونا گرفتیم الان هر هفته مریضیم.خیلی خسته شدم.ی بجه ادل دبستان دارم ی نوزاد ۶ ماهه.یعنی داغونما داغون.کاش زودتر تموم بشه این اوضاع.پسر طفلک من تو کلاس ماسک میزنهکلا فکر کنم دو نفر میزنن.خیلی بیشعورن.ما خودمونم هنوز ماسک میزنیم.یکمم احساس مریضی میکنیم هر کدوم تو خونه هم میزنیم.حتی تو خواب دیگه خسته شدم

دقیقا بخدا دختر من الان ۶ سالشه زبون بسته از اول کرونا داره ماسک میزنه امسال بیچاره شد بس مریض شد از ...

وایییی دقیقا دختر منم امسال پیش دبستانی رفت هر ده روز یکبار مریض شد و نمی‌رفت با اینکه طفلی همشم سر کلاس ماسک سه بعدی میزنه امسال همش بچه ها مریض بودن حالا خدا رحم کنه کرونا میگن داره زیاد میشه هر روز با سلام صلوات و ترس میفرستمش