2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره پس ایشااللع

انشالله اینجوری جفتم جور میشه ولی شوهرم میگه صدتا دیگه هم بیاری دخترم تاج سرم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
رژیم برو منم میرم

من چند ماه اقدام بودم نمیشد ماهی که شد کل ماهو روزی یکی دوقاشق پر غذا خوری شیره انگور خوردم همون ماه شد خیلی خوبه

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
منم همینطورم الان شش ماهم ولی صافه صاف

بهنر همون لباسای قبلو میپوشی من کلا 7کیلو اضافه کردم سر بارداری اول

خیلیییییییی😍 دعا کن ی خوشگل ناناز سالمم نصیب من بشه😍

انشالله 

عزیزم ببخشین ضربان قلبش چن ویارتون چیه کدوم سمت شکمتون هس میخام تجربه هاتونو بگین

ضربان قلبشو زده طبیعی، ویارم اصلا مثل اولی نیست، تا هفته پیش ترشی می‌خوردم الان کمش کردم، دهنم هم مزه بدی داره، چیز خاصی هم دوست ندارم برا قبلی هم خیلی علاقه خاصی به چیزی نداشتم، قدامیه، دیگه نمی دونم، فقط می‌گم خدا کنه هر چی که خوشبخت و‌عاقبت بخیر می‌شه خدا همونو بهم بده، خودمونم مثل همه عاشق دختریم ولی با این دختر دختر گفتن همه استرس گرفتم هر چند می‌دونم چه دختر چه پسر باشه جا خودشو داره 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
بچتون چیه پسر؟

بله اولی پسره دومی هم احتمال داده پسره ولی گفت اصلا قطعی نیست تا هجده هفته، خدا کنه هر چی خوبه همون بشه، گرچه دختر دوست داشتنیه ولی هر چی باشه عشقمه.مهم اینه همراه پسرم می‌شه و تنها نیست 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
منم روم نمی‌شد با  بچه دوم، بهشون گفتیم داریم چهار نفره می‌شیم مادر شوهرم بال دراورد انگا ...

آخی خیلی حس خوبیه عکس العمل قشنگ نشون بدن خداتو شکر کن 😍♥️

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

[QUOTE=262728945]ای بابا خوشبحالت من یه دختر دارم دلم میخواد بزارم باردار بشم که بچه بعدیم بشه پسر نمیدونم چیکار کنم ...[/QUOTE 

دو تا دخترم عالیه، بچه خوب نعمته چه پسر چه دختر، ما یه اشنا داریم چند تا پسر داره و یه دختر، دختره دوره اما پسرا براش اشپزی هم می کنن،اینقد بفکر پدر مادرشونن که نگو ایشالا هر چی خوبه همون بشه من همش همینو می‌گم، می‌گم خدایا هر چی زندگیش خوبه و هر چی که من می‌تونم بهش برسم  و می‌تونم خوشبختش کنم همون بشه