2777
2789
عنوان

خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااااااا... من ک هنوز ۴ روزه از موعدم گذشته و چشم انتظار نی نیمم و دومین فکری ک اومد تو سرم همی ...

انشالله که بهت میده

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
خجالتی نداره یه جعبه شیرینی بخرین ببرید خونشون گفت برا چیه شوهرت بگه یه کوچولوی دیگ داره ب خانوادمون ...

نظر خیلی خوبیه

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
رابطمون خوبه اخه جاریم سر دومیش تا شیش ماه نگف نمیدونم ضایع نیس من اینقدر زود بگم

خب هرکس دلایل خودشو داره

مثلا من چون بچه ام یکسالش بود دومی حامله شدم روم نمیشد بگم خلاصه پنج ماهه بودم اومدن خونمون گفتم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم ببخشین ضربان قلبش چن ویارتون چیه کدوم سمت شکمتون هس میخام تجربه هاتونو بگین

بیشتر طرف چپه فک‌کنم 

ویار خرما دلم میخواد و دوغ 

واییییی چه حرکت قشنگی گفتییی😍❤

خودم هنوز اولی رو نگفتم ولی واسه دومی ایده باحالیه 😍

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
من الانم گفتم همه ذوق کردن هم خانواده همسرم هم خودم تازه  همه هی میگن کاش دختر باشه ولی همسرم م ...

ای بابا خوشبحالت من یه دختر دارم دلم میخواد بزارم باردار بشم که بچه بعدیم بشه پسر نمیدونم چیکار کنم مطمئن باشه

بچه دومتون؟

دخترم پنج سالو نیمشه 

اینم 12هفته