2777
2789
عنوان

دورهــــــــــــمی با مسی

5511 بازدید | 189 پست
مسی جان عزیزم بی نهایت خوشحالم ازینکه دوباره توی سایت میبینمت شادی من وصف نشدنیه یکی از بهترین اتفاق هایی که توی سایت شاهدش بودم دیدن دوباره ات اینجاست خوشحالم به جمع دوستات برگشتی عزیزم
خوش برگشتی
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻣﺴﻲ ﻛﻮ ﺳﻼﻡ ﻋﺰﻳﺰم
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
سلام به همه مهربونها ... یه دنیا عشق برای عزیزانی که تو این مدت دوری و محجوری!!! پیغامهای گرم و محبت آمیزشون به دستم میرسید ممنونم از همه اتون که به یادم بودین
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ﺑﻨﻤﺎﻱ ﺭﺥ ﻛﻪ ﺑﺎﻍ ﮔﻠﺴﺘﺎﻧﻢ اﺭﺯﻭﺳﺖ ﺑﮕﺸﺎﻱ ﻟﺐ ﻛﻪ ﻗﻨﺪ ﻓﺮاﻭاﻧﻢ اﺭﺯﻭﺳﺖ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
برگشته مگه ؟! من خواننده خاموش بودم دیده بودمش .میشناسمش
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
بچه ها عکس کاربریمو حذف کردم.هرکاری میکنم عکس دیگع آپلودنمیشه.چیکارکنم؟
و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋