2777
2789
عنوان

کممممک😭😭

168 بازدید | 17 پست

برنامه ریزی به ذهنتون میرسه که تا دو هفته ی دیگه بتونم  درس های دوازدهم رو تا قسمت ترم اول فول بشم؟

فکر کنین تا حالا هیچی نخوندم😢😅😰

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز یه مدتی برا استراحت مغز و تمرکز بزار زیاد از موبایل استفاده نکن تمرکز بهم میزنه  صبحانه ...

یه مشکلی هم دارم اینکه خوابم زیاده و نمیتونم از خوابم بگذرم،وگرنه کل روز بی حالم😭😭...همین باعث میشه کلی وقت از دست میدم

ریاضی 

اینکارو بکن 

درساتو به ترتیب اهمیت و سختی  بچین 

مثلا برای شما اول ریاضیات بعد فیزیک و بعد شیمی 

بعد مباحثی که باید بخونی تقسیم کن 

مثلا شیمی ۲۰ صفحه ۲۰ صفحه 

ریاضی فصل به فصل 

شروع کن یک فصل ریاضی رو بخون 

نکته برداری کن ، حتما بعد هر مبحث هم نمونه سوال ازش حل کن .اگه یاد هم نگرفتی فیلم آموزشی روی دور تند ببین یا از کسی بخا سریع توضیح بده

تموم شد برو یو فصل از شیمی بخون 

و بعد فیزیک 

اون درسی که مهم تره یا ضعیف تری رو سه در میون بخون 

مثلا ریاضی ، بعد فیزیک بعد شیمی بعد دوباره ریاضی بعد زیان و بعد ادبیات و دوباره ریاضی 

اتلاف وقتت خیلی کم باشه 

حتما استراحت داشته باش 

و حتما عمیق و جدی بخون 

اینکارو بکن  درساتو به ترتیب اهمیت و سختی  بچین  مثلا برای شما اول ریاضیات بعد فیزی ...

خیلییی ممنون..حتما امتحان میکنم،انشاالله که نتیجه بده.

خدا خیرت بده گلم❤️😍

اینکارو بکن  درساتو به ترتیب اهمیت و سختی  بچین  مثلا برای شما اول ریاضیات بعد فیزی ...

اگه مدرسه خاص هستی و معلم های سخت گیر دارید حتما نمونه سوال از سایت گاما تهیه کن 

یا نمونه سوالات انتشارات هاشمی رو بگیر و از اونا زیاد بخون 

چون یک سری سوالات روتین هستن