2777
2789
عنوان

خونوادم ب من و شوهرم بی احترامی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 58 پست

من حرفات با بقیه خوندم فهمیدم زن بابا ناراحتت میکنه و باباتم ک بویی از حس پدری نبرده.

اصل نامردی بابات میکنه ک رفتاراش طوری بوده ک زنش اینجوری شده.

راهش اینه ک ب خودت بقبولونی اون مادرت نیست ک ازش رفتار مادرانه بخوای.شما ارتباطت باهاش قطع کن

یه مدت اصلا تماس نگیر.گلایه ای کرد بگو تا من زنگ نزنم تو نمیزنی.محبت باید ۲طرفه باشه.نه ک باهاش سره جنگ پیش بگیری.معمولی باش.

ارتباطت با برادرت بهتر کن.تو این دنیا تنها کسی ک هم خون توئه برادرته‌.خون مادر تو رگای شماست و محبت ویژه ای باید بین شما باشه.

سیاست داشته باش.احترام پدر داشته باش و هرروز تماس بگیر بهش محبت کن بگیرش تو مشتت‌.

شوهرتم خیلی عالیه.اجازه نده زن بابا بدگوییش کنه.چندبار جلوش دربیا رو نده بهش.

از شوهرت همش تعریف کن پیش خانوادت.

محبتی ک انتظار داری از شوهرت بگیر

منم تو بچگی پدرم از دست دادم و واقعا محبت پدرانه از همسرم دریافت کردم.عشق و محبت همسر خیلی مرهم درده برای آدم.بیشتر ب شوهرت عشق بده و عشق بگیر.

ترساتم کنار بذار چه شب چه روز برو و بیا.

مگه شب لولو میخوره؟تو دیگه ازدواج کردی و باید تکیه گاه باشی.

باید اعتماد ب نفست بالا ببری.

با دوستات بیشتر معاشرت کن.یا خانواده شوهرت اگه خوبن معاشرت کم بیشتر.برو سره کار یا کلاسی چیزی سرگرم شی ک کمتر نیاز داشته باشی بری ریخت زن بابا تحمل کنی

راستش اینکه دنبال محبتم کاسه اینکه ۵ سالگی یتیم شدم ۲ سال بعد بابام این نامادری گرفت ک دیگه محبت ندی ...

عزیزم شما ازدواج کردی .پس طبیعتا کسی هست که نازتو بکشه .زندگیتو بچسپ .فقط از خدا بخواه که بقیه برادر خواهرات تو اون خونه بشون بد نگدره چون مث شما فعلا جایی دارن و کسی و ندارن که اگه ا خونه  پدر دلشون شکست به اغوشش پناه ببرن ....

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه شوهرت باهات خوبه واوکی خوشبخترینی  احترام بابا را نکه دار ونامادری احترام گذاشت نزاشت شما خوب باش 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی          هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
مرسی از درکت عزیزم هرجا هستی بهترین هارو برات میخوام  اینجا بعضیا ب زخم نمک پاشیدن بلدن فقط بع ...

داداش بزرگت چند سالشه؟ میتونی رو ایشون حساب کنی ببره و بیاره شما رو ؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب
من حرفات با بقیه خوندم فهمیدم زن بابا ناراحتت میکنه و باباتم ک بویی از حس پدری نبرده. اصل نامردی با ...

ممنون گلم وقت گذاشتی 

واقعا حرفات خیلی منطقی بود تصمیم گرفتم همین کاروکنم ک انتظارم ازشون کم‌کنم خیلی هم محبت نکنم معمولی باشم و بیشتر رو عزت نفس خودم کار کنم و خودم خودمو دوست داشته باشم اول بعدم اولویتم همسرم باشه 

اگه شوهرت باهات خوبه واوکی خوشبخترینی  احترام بابا را نکه دار ونامادری احترام گذاشت نزاشت شما خ ...

شوهرمخوبه آدم ساده و دل پاکیه عصبیه یکم فقط ولی خیلی دوسم داره 

اینکه نامادریمم انقدر یادم میده باهاش بجنگ و جوابش بده و داد و بیداد کن و اینا واسه اینکه از نظر مالی و جایگاه اجتماعی بابای من خیلی بالاتره هم پولداره هم جایگاه اجتماعی داره ولی اونا هم  واقعا خونواده خوبین اخلافات داشتیم ولی اونا همیشه تو دعوا من و پسرشون ظرف من بودن خیلی خوبن کلا

عزیزم شما ازدواج کردی .پس طبیعتا کسی هست که نازتو بکشه .زندگیتو بچسپ .فقط از خدا بخواه که بقیه برادر ...

دقیقا ی مشکلمم آینه که نامادریم خیلی دیکتاتوره یکسره با هممون اینطوریه که اینکارو بکن اونکارو نکن هرچی من بگم درسته وگرنه دعوا و جیغ و داد راه میندازه و کلا هممون ازش میترسیم 

حتی بچه های خودشم کتک میزنه دعوا میکنه 

و حتی منی هم ک ازدواج کردم سعی داره کنترل کنه با حرفاس زندگیمو ک اینطوری رفتار کن اون طوری بگو

شوهرمخوبه آدم ساده و دل پاکیه عصبیه یکم فقط ولی خیلی دوسم داره  اینکه نامادریمم انقدر یادم مید ...

خدا را شکر تنها کسی که تو زندگی برای آدم میمونه شریک زندگیشه که چه خوب وچه بد تا پایان زندگی با هم هستن  پس چه خوبه برای هم باشن نه علیه هم

دقیقا ی مشکلمم آینه که نامادریم خیلی دیکتاتوره یکسره با هممون اینطوریه که اینکارو بکن اونکارو نکن هر ...

تو زندگی ات اجازه دخالت به هیچ کسی نده تا زندگی ت آسیب نبینه

آره باید همین کارو بکنم اصلا انقدر هم بهم غر میزنه و شروع میکنه یاددادن تا می بینمش استرس میگیرم میگ ...

این خودش سمه برای زندگیت عاقل باش و عاقلانه رفتار کن موفق باشی