2777
2789
عنوان

خونوادم ب من و شوهرم بی احترامی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 58 پست
والا منم خوندم نفهمیدم.کاش بفهمید که متن با لهجه هاتون ننویسید که بقیه هم بفهمن.از علائم نوشتاری مثل ...

شمام ایراد نگیر  ملا لغتی نباش بنده خدا  دلش گرفت اومد دردو دل کنه ..

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
برین به حرفاش، خودتو ناراحت نکن، بعدم بگو من دخترشم مگه هووتم، یا کلا فکرکن خانواده نداری

😭😭ب خداوندی خدا ازش متنفرم خیلی اذیتم کرده ولی بخاطر خواهربرادرام و بابام فقط در ارتباطم الآن هم افسردگی گرفتم بخاطر اذیتاش 

به شوهرم میگم بیا مهاجرت کنیم بریم نه که خود مهاجرت دوست داشته باشم ها نه فقط دوست دارم ازین دوربشم نه صداشون بشنوم نه ببینمش هر سری میرم پیشش شروع میکنه چرت و پرت گفتن اعصابم و خورد کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستااااااااااااااااااااان چرا بعضیاتون بلد نیستید حرف بزنید . یه کم دقت کنید هم میتونید بخونید هم متوجه موضوع بشید چرا یاد نگرفتیم چطور با هم وطنمون که در شهر دیگه است و ممکنه لهجه داشته باشه درست حرف بزنیم؟ ای بابا

ملودی خانم شما اصلا ایشون رو در نظر نگیر بی احترامی نکن ولی به حرفها و رفتارهاش هم توجه نکن . اگر زندگی خوبی داری محکم بچسب به زندگیت و اجازه نده این چیزا تیره و تارش کنه .

این تیپ آدمها همه جا هستن در قالب جاری، خواهر شوهر ، .... و حتی مادر 

😭😭ب خداوندی خدا ازش متنفرم خیلی اذیتم کرده ولی بخاطر خواهربرادرام و بابام فقط در ارتباطم الآن هم ا ...

شما که مادرت نیست  پدرتم اگه دلتنگت بشه میاد سر میزنه .کمتر برو  تا اذیت نشی ..خواهرر برادر مجرد داری ؟

😭😭ب خداوندی خدا ازش متنفرم خیلی اذیتم کرده ولی بخاطر خواهربرادرام و بابام فقط در ارتباطم الآن هم ا ...

مهاجرت نمیخواد که باباتم اگه تورومیخواد میاد سرمیزنه بهت،

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
دوستااااااااااااااااااااان چرا بعضیاتون بلد نیستید حرف بزنید . یه کم دقت کنید هم میتونید بخونید هم م ...

خبلی ممنونم از درکت عزیزم خدا ب زندگیت آرامش بده 

آره واقعا ازون آدمای انرژی منفیه که فقط دوست داره یچیزی پیدا کنه چرت و پرت بگه اعصاب آدمو خورد کنه و انتظار داره خودش براش همه کار بکنن خودش هیچکار نکنه

شمام ایراد نگیر  ملا لغتی نباش بنده خدا  دلش گرفت اومد دردو دل کنه ..

مرسی از درکت عزیزم هرجا هستی بهترین هارو برات میخوام 

اینجا بعضیا ب زخم نمک پاشیدن بلدن فقط بعضیا مثل شما و بقیه واقعا خواهرانه دلداری میدن

نمیدونم والا من تو بچگی یتیم شدم انتظار محبت دارم 

عزیزم خاله ی منم یازده سالش بود که یتیم شد، الانم از نامادری انتظار محبت داره ولی چاره چیه مادر واقعيش که نیست. کلا همه خواهربرادرای مامانم کوچک بودن بابابزرگم ولشون کرد به امان خدا،ولی زن دومش بچه دارنشد هرکاری کرد

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
والا من که مامان خودمه و نامادری نیس از این بدتره بازم صد رحمت به این بنده خدا حوصله داری ،سلی کن ا ...

شوهرمخیلی خوبه فقط عصبیه ولی دلش پاک و مهربونه خیلی هم دوسم داره انقدر ک اون محبت میکنه خونوادم بهم نکردن

آره ۳ تا خواهر برادر مجرد 

پس نمیشه قط رابطه کنی .ولش کن حرفاشو به دل نگیر انتطاراتتو  کم کن.خدا رو شکر خودت متاهلی میدونی که اکثر مردا زن و اطافیانش اولویت دارن  براشون ..پدر شما مث بقیه مردا .محبت و احترام  پدرت به نامادریتو بزار به حساب اینکه گوشتش زیر دندون اون خانومه و بخاطر بجه های مجرد باهاش مدارا میکنه . و از طرفی خیالش از شما راحته سعی کن  محبت شوهرتو جلب کنی  که مهمتر هست  نحبت پدر بزار برا بقیه  باشه  شما انتطار نداشته باش  اینجور ادیت نمیشی ...

مرسی از درکت عزیزم هرجا هستی بهترین هارو برات میخوام  اینجا بعضیا ب زخم نمک پاشیدن بلدن فقط بع ...

مرسی از دعای قشنگت ..سعی کن قوی باشی  واقعا دختری که ازدواج میکنه خودش یه پا مادر میشه برا بقیه  خواهر برادرا نه اینکه هنوز  دنبال  محبت و عاطفه از خونه  پدری  باشه ..قوی باش ..

پس نمیشه قط رابطه کنی .ولش کن حرفاشو به دل نگیر انتطاراتتو  کم کن.خدا رو شکر خودت متاهلی میدونی ...

خبلی ممنونم عزیزم از راهنماییت آره ب این نتیجه رسیدم هرچی انتظارشو آدم کمتر کنه آرامش بیشتری داره و ناراحت نمیشه دیگه

مرسی از دعای قشنگت ..سعی کن قوی باشی  واقعا دختری که ازدواج میکنه خودش یه پا مادر میشه برا بقیه ...

راستش اینکه دنبال محبتم کاسه اینکه ۵ سالگی یتیم شدم ۲ سال بعد بابام این نامادری گرفت ک دیگه محبت ندیدم 

خیلی تازه بهتر شدم قبلا خیلی حساس تر بودم دارم رو خودم کار میکنم حالا