2777
2789

مامانم نامادریمه مامان خودم مرده بعد خونواده خودش یکسره هرجابخواد بده میبرنش میارنش خواهر برادر کوچکترم مامانم میخواد بزاره خونه مامانش یکم سروصدا کم بشه داداشش میاد میبره خودشم میاره 

یا مثلا قربانی میخواستن بگیرن تو شهرستان دایی بزرگم قربانی خوب بود قصابشم خوب بود میکشت تیکه تیکه میکرد گوشتش قشنگ میداد بعد داییم گفت شما نمیخواد بیاین اینجا خودمون میریم میگیریم وایمیسیم تی‌که تیکه کنه میزاریم تو قابلمه میاریم 

یعنی از همه لحاظ بهش محبت میکنن مامانش روزی ۳ ۴ بار زنگ میزنه به مامانم حال میپرسه و...

اما واسه من مامانم اصلا زنگ نمیزنه تا من نزنم من هرروز بهش زنگ میزنم 

یبار شوهرم میخواست بره ماموریت زنگ زدم گفتم نمیتونه منو بیاره مامانم میگفت:خب آژانس بگیر چی میشه😑 من پولشو میدم اصن 

گفتم بحث پولش نیست شبه میترسم 

بعد گفت ب بابات گفتم بیاد ولی زود حاظر شو از سرکار اومده خستس معطلش نکنی 😏

بعد بابام هم اومده ما تو مجتمعیم ک نگهبان داره 

شوهرم با نگهبان هماهنگ کرده بود ولی شیفتشون عوض شده بود وقتی بابام اومد اونی ک نگهبان بود نمیدونست که بابام بزاره بیاد تو 

بعد بابام زنگ زده شوهرم با ناراحتی این چه وضعشه چرا هماهنگ نکردی منو علاف کردن کار دارم بابا 😐

با کلی منت اومد و بردم 

یبار دیگم شوهرم ماموریت بود من خونه بابام‌اینا بودم بعد سوییچ ماشین آورده بودم با خودم و عصر بود گفتم بابا منو ببر لطفا سوییچم آوردم شوهرم نمیتونه بیاد دنبالم شبم شوهرم میاد برم غذا بپزم خسته میاد 

مامانم نه ب ما چه آژانس بگیر خب 

بعد با کلی غر مامانم بابام گفت نه شوهرش نیست ما باید ببریم آوردنم خلاصه 

بعد خونواده مامانم ک میان بابام میاد تا در کوچه استقبالشون برگشتنی هم تا در کوچه بدرقشون میکنه اما واسه ما اومدنی مامانم میاد بابام اصلا نمیاد رفتنی هم مامانم ب بابام میگه تو نیا کار داری برو ب کارات برس درحالیکه ما همیشه خودم مهمونامون با شوهرم قشنگ بدرقه استقبال میریم

😭😭😭من خیلی بدبختم 

بنظرتون چکار کنم رفتارم تغییر بدم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنه بابامم یاد داده اونم بی احترامی میکنه

خب بابات مقصره نباید با جگر گوشش اینجوری رفتارکنه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

تا جایی ک فهمیدم از پدرت انتظار داری و نامادریت نمیزارع درست رفتار کنه خب اینکه عادیه نامادری خصلتش اینه اصلا چه لزومی داره تو به نامادری زنگ بزنی؟ بگی بیاید دنبالم یکم غرور داشته باش کاری هم داشتی مستقیم به بابات زنگ بزن نه نامادری او کاملا با تو غریبس

هیچی عزیز دلم 

این چیزهایی که گفتی خیلی هم عجیب نیست و تو خانواده های دیگه هم پیش میاد 

غصه این چیزها رو نخور و عادی باش و تا جایی که میشه از ایجاد موقعیتهایی که می‌دونی باعث این رفتارها میشه جلوگیری کن 

به پدرت هم روزانه زنگ بزن و حال و احوال کن و قوربون صدقه برو، باباها دختری هستن 

به مامانت هم مثل قبل زنگ بزن و مثل قبل باهاش درد و دل کن و محبت کن البته نه بیش از حد و غیرعادی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بابات اگه بابای خوبی باشه با یاد دادن یه زن دیگه دل بچشو نمیشکونه ایراد از باباته

آخهمن تازه متاهل شده بودم ب من میگفت شر بازی درار شوهرت کاری کرد برخلاف میلت تا ازت بترسه مردا با جیغ  و داد و هوار هوار میترسن

بعد خودشم دقیقا همینکارو میکنه تا حرف حرف خودش نشه دست بردار نیست بابامم از ترس آبرو ریزی و اینا گوش میده بهش چون زن دومش هم هست

آخهمن تازه متاهل شده بودم ب من میگفت شر بازی درار شوهرت کاری کرد برخلاف میلت تا ازت بترسه مردا با جی ...

تو به حرفاش گوش نده میخواد زندگیتو بهم بریزه بینتون دعوا بندازه

با شوهرت خوب باش

شوهر از نامادری بهتره

{ خانم هستم }
تا جایی ک فهمیدم از پدرت انتظار داری و نامادریت نمیزارع درست رفتار کنه خب اینکه عادیه نامادری خصلتش ...

آهه رابطمون قطع نیست من فقط ازدواج  کردم برادر بزرگم ک باهم از ی مادریم و دوتا خواهر برادر دیگه که از این نامادریمه مجردن و همه باهم زندگی میکنیم

ولی راست میگی کاری داشتم باید ب بابام بگم اون انقدر دیکتاتوره و خودش رئیس میدونه ما هرکاری میکردیم باید ازون اجازه میگرفتیم