2777
2789

سلام خوبین 

من تخمک هامو فریز کردم میخوام چندسال نگه دارم( تا ده سال امکانش هست) بعد کلی امضا و تعهد دادم 

جدا از هزینه ی عملم، هزینه ی نگهداری تخمک ها سالیانه هست یعنی هرسال باید یه مبلغی پرداخت کنم تا تخمک ها رو نگهداری کنن بعد یه برگه امضا کردم نوشته بود اگر یبار پول نگهداری رو پرداخت نکنید بیمارستان دیگه اونا رو نگه نمیداره! 

میگم اگر یبار پرداخت نکنیم ممکنه اونا رو بدن به کسایی که تخمک اهدایی میخوان؟ یا میریزن دور؟ خیلی فکرم مشغول شده اگر بدون رضایت من بدن به کسی که تخمک میخواد یعنی ممکنه یه بچه داشته باشم که معلوم نیست کیه و کجاست و چه شرایطی داره! دوستم این فکرو انداخت تو سرم گفت میدن به کسی ک

نه فکر نکنم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله اهدا میکنن 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

برای چی فریز کردین!!!🙈

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

اره تخمک حیفه فکرکردی مبریزن بیرون؟؟؟

اگه چندسال دیگ بچه ای تو خیابون دیدی شکل خودته بدون از تخمک تو بوده  

(شوخی)

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
برا چی نگه میداری؟؟   بعد پول نگهداری چقدره؟

فعلا نمیخوام ازدواج کنم دکترم اینطور صلاح دونست

یه 3 میلیون اولش و سالی 500 هزار 

هزینه عملم 15 میلیون 

هزینه داروهامم چند میلیون شد یادم نیس دقیقش رو