2777
2789
عنوان

حس میکنم اسراف کردم

122 بازدید | 13 پست

باردارم بچه دومم هست

بچه اولمو خیلی تنگ دست بودیم وشوهرم بیکار نتونستم چیزی بخرم 

خلاصه قنداق فرنگی بچه خواهرشوهرمو بردم یعنی بهم داد

اما این سری گفتم دفعه اول نخریدم این دفعه بخرم

خلاصه یه قنداق فرنگی خوشکل خریدم

وقتی برگشتم خونه دیدم قنداق فرنگی ک  خواهرشوهرم بهم داده بود هم تقریبا تمیز وخوب بود قابل استفاده بود فقط یکذره بالاش دون دون های ریزی زده

الان میگم کاش نمیخریدم الکی هزینه قنداق فرنگی نمیدادم وقتی داشتم

الان همش دو دلم نمیدونم بزارم بمونه یا پس بدم به مغازه؟؟؟

ول کن بابا مبارکه ،استفاده کن ،اسراف چیه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب بابا عجب

بچه اوردی، دستتم پول هست، ی قنداق فرنگی خریدی الان حیفت از پولت میاد؟

قنداق فرنمی ک بچه خارشو باهاش بطرگ شده دختر خودتم بزرگ شده ، ب اندازه کافی شسیته و رنگ و رو رفته شده.بازم دل نمیکنی ازش؟

کجایبی هستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قنداق فرنگی مگه چند وقت استفاده میشه؟ چند خریدی؟ به دل خودت نگاه کن دوست داری جدید بگیری خوبه اما اگ ...

قبلیه نوهست

اما گفتم چون برا بچه اولی نخریدم برا بچه دومم بخرم ایندفعه

۴۸۰ خریدماخه گفتم قنداق فرنگی راحتر وبهتره

بیخیال ۴۸۰‌تو این مملکت پولی نیست دیگه. ۳ ۴ ماه هم استفاده کنی به درد میخوره 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
قبلیه نوهستاما گفتم چون برا بچه اولی نخریدم برا بچه دومم بخرم ایندفعه

اتفاقا کار خوبی کردی هیچوقت نزار چیزی تو دلت بمونه وقتی توانشو داری پول برمی‌گرده ولی حسرت ها و خواسته‌ها نه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
قبلیه نوهستاما گفتم چون برا بچه اولی نخریدم برا بچه دومم بخرم ایندفعه

به دل خودت بستگی داره فکر کنم تا الان تو دلت مونده که برای قبلی نو نخریدی پس حالا که گرفتی برو لذتش و ببر