2777
2789
عنوان

دعوت خانواده شوهر !

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 58 پست
واه چقدر بی مسئولیتی نسبت به طفل معصوم کنسل کن

باور کن بی مسئولیت نیستم 

اما از شانس گندم گیر یک خانواده بی درک افتادم 

که یک آتو ازت گیر بیارن کارت تمومه 

منم دیدم هیچ کس پشتم نیست 

حتی شوهرم به فکر خانوادشه تا من و بچش

به قول مامانم اگه اتفاقی بیفته دردسر هاش برای خودشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن بی مسئولیت نیستم  اما از شانس گندم گیر یک خانواده بی درک افتادم  که یک آتو ازت گ ...

همینه که میگن تا چندسال بچه نیارین تا اخلاقای طرفو بشناسین یا حداقل یکم تغییرش بدین

ok bye
چرا خودت عذاب میدی.‌ شعور اوناهم میرسه شما حامله ای. به شوهرت بگو‌ کمک کنه. یا برای یه روز کار گر بگ ...

اگه کارگر بگیرم وااااااای تو نمیدونی تا چن وقت تیکه میندازن و پشت سرم حرف میزنن که بی عرضه بلد نیست خودش می‌دونم که میگن 

همین الان از دست تیکه هاشون در امان نیستم چه برسه به اینکه کارگر بگیرم 

همینه که میگن تا چندسال بچه نیارین تا اخلاقای طرفو بشناسین یا حداقل یکم تغییرش بدین

ببین من بچه نمی‌خواستم به هیچ عنوان !

چون هم زود بود برای خودم ۱۹سالمه 

هم میخواستم به اهدافم برسم اول 

اما خودش عاشق بچه بود 

همش بحث داشتیم سر این موضوع 

می‌گفت میخوای چیکار کنی بیکار 

بچه بیار سرت گرم شه

میدونست من خیلی پیگیر شغلم هستم 

نمی‌خواست من برسم به اون هدف خیلی حسوووووده 

باور کن بی مسئولیت نیستم  اما از شانس گندم گیر یک خانواده بی درک افتادم  که یک آتو ازت گ ...

نه اتفاقا اگه اتفاقی بیفته دردسراش فقط برای توعه چون شوهرت بی مسئولیته تازه یه انگیم بهت میزنن  که  ببخشیدا عرضه نداشتو فلان

باید یاد بگیری از خواسته هات کوتاه نیای اینجا حرف تو منطقی بوده پس باید رو حرفت وایمیسادی

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
ببین من بچه نمی‌خواستم به هیچ عنوان ! چون هم زود بود برای خودم ۱۹سالمه  هم میخواستم به اهدافم ...

چقد بده که فقط حرف حرف اونه یاد بگیر واسه خواسته هات بجنگی عزیزم همیشه تو نباید کوتاه بیای که

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می‌رود دیوار کج یک بار برای همیشه به هر طریقی که در توانت هست ...

بخدا حاضرم قسم بخورم که بخوام از حقم دفاع کنم یا اینکه حرف حقیقت رو که خودش نمی‌پسنده بزنم خودش رو میزنه به دعوا و جیغ جیغ اعصابم رو خورد می‌کنه با حرفاش 

منم میگم حرف زدن با آدم نفهم از شعور خودم کم می‌کنه 

هیچی نمی‌گم سکوت میکنم 

ببین من بچه نمی‌خواستم به هیچ عنوان ! چون هم زود بود برای خودم ۱۹سالمه  هم میخواستم به اهدافم ...

ببین من تا حدودی درکت میکنم چون زود ازدواج کردم خودمم...ولی یه نصیحت میکنم بهت انقدر مطیع شوهر نباش 

در بقیه موارد زندگیتم همینطور،دعوا نکن ولی از همه خواسته هاتم نگذر چون همش عقده میشه برات رو زندگیتم اثر میذاره

ok bye
بخدا حاضرم قسم بخورم که بخوام از حقم دفاع کنم یا اینکه حرف حقیقت رو که خودش نمی‌پسنده بزنم خودش رو م ...

خب بزنه بزار انقد خودشو بزنه تا سیاهو کبود شه دوبار بی محلی کنی یادش میره این کولی بازیا یعنی چی

عزیزم انشاالله که طوریت نمیشه ازمادریاخواهراگه داری کمک بگیرتاکمترخسته بشی

خواهر ندارم 

مادرم هست که دلم نمیاد اذییتش کنم 

هرچند خودش میاد اما من اصلا اعصابم خورد میشه بخاطر خانواده بی فرهنگی که داره مامانم بخاد کمک کنه که اونا بیان بخورن و برن

خب بزنه بزار انقد خودشو بزنه تا سیاهو کبود شه دوبار بی محلی کنی یادش میره این کولی بازیا یعنی چی

اعصابم رو خورد می‌کنه بخدا برای همین بچه که خودش میخواست و الان براش مهم نیست نگرانم!