2777
2789
عنوان

دعوت خانواده شوهر !

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی فکر شوهرت

خدای نکرده اگه اتفاقی برا خودت یا بچت بیوفته چی

این دفعه برو دکتر شوهرتم ببر جلو اون بهت بگه نباید کار کنی

درست وسط زندگی نشسته‌ام..غمگین..امیدوار..خسته و ادامه دهنده..و..ادامه دهنده...

چرا خودت عذاب میدی.‌ شعور اوناهم میرسه شما حامله ای. به شوهرت بگو‌ کمک کنه. یا برای یه روز کار گر بگیر . یا غذا از بیرون بگیر .‌‌‌‌‌چرااینقدر سخت میگیری

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

شوهرت خیلی بی مسئولیته 

یا دعوت نکن یا غذا از بیرون بیگیر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

این چه دعوت کردنه  اگه شرایط مهمون داری ندارید دعوت نکنید مجبور نیستید که 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
به هیچ عنوان نمیگیره 

واااا چقد بی درکه توام  اخر شب خودتو بزن به غشو ضعف جوری که زهر ترک بشه تا عمر داره ازینکارا نکنه دیگه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چی بگم ببخشید ولی واقعا بی فکری کردی دعوت کردی با این وضعیتت

بخدا من قرار نبود خبر بارداریم رو تا وقتی ۳ماه شد به کسی بگم اما مامانم گفت به خواهر شوهر بزرگت بگو شاید درک کنه 

بهش گفتم من باردارم و مشکلم رو بهش گفتم 

گفت نه ما خودمون هستیم و برای چی کنسل کنی و 

حالا که به همه گفتی زشته ....

خودت برنج و سالادش بزار کباب ویا جوجه بگو همسرت درست کنه و کمک کنه 

مهمون های خودشند 

اگر. ن من شرایطم مثل شما بود شیاف گذاشتم پرخطر بودم ۲۴هفته باز لکه بینی افتادم 

کلا استراحت مطلق شدم و آخر باز ۳۴هفته بچم دنیا اومد 

این ها را گفتم ک مراعات کنی مهمون و مهمون داری همیشه وقت هست 

خودت و بچت مهمترینید 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می‌رود دیوار کج

یک بار برای همیشه به هر طریقی که در توانت هست مجبورش کن کاری که درسته انجام بده وگرنه تا آخر باید دولا دولا شتر سواری کنی

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين