2777
2789
عنوان

دعوت خانواده شوهر !

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من تا حدودی درکت میکنم چون زود ازدواج کردم خودمم...ولی یه نصیحت میکنم بهت انقدر مطیع شوهر نباش& ...

راست میگی !

من هیچ وقت از هدفم نمی‌گذرم حتی اگه بخاد ازم جدا شه 

برام مهم نیست تازه خوشحالم میشم 

این چه دعوت کردنه  اگه شرایط مهمون داری ندارید دعوت نکنید مجبور نیستید که

اگه شوهرم پشتم بود هیچ وقت دعوت نمی‌کردم 

می‌ره به مادرش میگه 

اونم مثل یک خوره میفته به جون من تا چن وقت 😭

اعصابم رو خورد می‌کنه بخدا برای همین بچه که خودش میخواست و الان براش مهم نیست نگرانم!

ببین یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت این کوتاه اومدنا در اینده بدجور به ضررت تموم میشه همسرت داره با کولی بازی دهن تورو میبنده توام تو این یکسال شدی مطیع اون یاد بگیر یه جاهاییم رو حرف خودت وایسی حتی اگه اعصابت خورد بشه حتی اگه دعوا بشه دوبار بی محلی کنی میفهمه این راها جواب نمیده

تو تا یه مدت میگی ولش کن بزار حرف اون بشه یجا چشم باز میکنی میبینی عمرت رفته و شدی اون چیزی که اون میخواد نه اون جیزی که خودت میخوای ولی دیگه دیر شده حتی بخوای هم نمیتونی مخالف حرفش باشی چون میترسی  چون وابسته ای چون از بچه ات میترسی که شده نقطه ضعفت

از همین الان یاد بگیر جلوش وایسادنو بعد رفتن مهمونا خودتو بزن به غشو ضعف  خیلی خودتو قوی نشون نده 

با دکترتم هماهنگ کن یه چیزایی رو جلوی شوهرت بگه تا عقلش به کار بیفته

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اگه شوهرم پشتم بود هیچ وقت دعوت نمی‌کردم  می‌ره به مادرش میگه  اونم مثل یک خوره میفته به ...

پس بذار بیان خودشون کار کنن از جات تحون نخور

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ببین یه نصیحت خواهرانه میکنم بهت این کوتاه اومدنا در اینده بدجور به ضررت تموم میشه همسرت داره با کول ...

وای خدا خیرت بده دقیقا خودمو میزنم به بی حالی 

واقعا هم خیلی ضعیف و کم خونم 

حتما به دکترم میگم به این شوهر بی عقلم بفهمونه !

خودت برنج و سالادش بزار کباب ویا جوجه بگو همسرت درست کنه و کمک کنه  مهمون های خودشند  اگ ...

آره واقعا موافقم 

یک بار غفلت یک‌عمر پشیمونی 

اما میخام مرغ و قورمه سبزی درست کنم 

@نی_نی_یار_3   لطفاً این تاپیک رو حذف کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت