2777
2789
عنوان

تو رو خدا برای مادرم دعا کنید

743 بازدید | 51 پست

سلام دوستان مادرم چند سال پیش سطان سینه گرفتن  الان که باز ماموگرافی کردیم مشکوک  شدن و گفتن بیاد نمونه بگیره از دیروز تا حالا خیلی نگران و ناراحتم خودمم متاسفانه سرطان سینه گرفتم و این درد تووخانواده ما ارثی هست تو رو خدا برای مادرم دعا کنید چیزی نباشه و سینه اش سرطان نداشته باشه تو رو به حق فاطمه الزهرا  دعا کنید الهی هیچ کسی این روزها تجربه نکنه

خدا هست و خدا هست و خدا هست........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله ک چیزی نیست..براشون صلوات فرستادم و سوره حمد خوندم 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ایشالا ک چیزی نیست توکلت ب خدا باشه نگران نباش عزیزم 

ان شاالله عزیزم خدا  خانوادت برات حفظ کنه مساله اینه خیلی تنهام خواهر هم ندارم که هم دردی کنه باهام نمیدونم کجا خودم خالی کنم خودمم مریضم و نمیتونم دیگه تحمل کنم 

نگران نباش و فکرای بد نکن قربونت برم. ایشالله به حق خانوم فاطمه ی زهرا چیز خاصی نیست عزیزدلم. براشون آیت الکرسی میخونم.. ایشالله خودتم زود خوب بشی فداتشم. 

ببخشید میشه بگی چن سالتونه و علائمتون چی بوده؟؟؟ 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

همسایه مام چن ماه پیش گرفته بود، تازه دورازجون توده بدخیم هم داشت، خودشم بعداز کلی وقت ک بدنش درگیربود فهمیده بود مریضه، با همه اینا الان خداروشکر خوب شده، فعلا دیگه تقریبن اواخر دوره درمانشه، گفتن سه ماه یبار سربزنه و ازین کارا، تا دیگه کامل خوبِ خوب بشه:) انشالله مامان شماهم زود خوب میشه عزیز:) 

یا من اسمه دوا و ذکره شفا، اللهم اشف کل مریض:) الهی امین:)🙏🏻

ان شاالله عزیزم خدا  خانوادت برات حفظ کنه مساله اینه خیلی تنهام خواهر هم ندارم که هم دردی کنه ب ...

اخی عزیزم منم مثل خواهرت بدون. ولی سعی کن نگران نباشی فقط بسپار به خودش. 

همسایه مام چن ماه پیش گرفته بود، تازه دورازجون توده بدخیم هم داشت، خودشم بعداز کلی وقت ک بدنش درگیرب ...

عزیزم هم خودم هم مادرم این مراحل پشت سر گذروندیم ولی دیگه تحنل عود بیماری ندارم خیلی خستم 😭😭😭