2777
2789

سلام دوستان من میخواستم بدونم توی اینستا از چه پیجی لوازم آرایشی میخرین که زود میاره ؟ کیفیتشم خوب باشه . پشتیبانی شونم عالی باشه مرسی 

حالا من خودم هم از جایی میگیرم ولی اول شما بگید 

من از داروخانه میخرم تستر هم داره با حوصله تست میکنم البته من سایه چشم و چی و فلان نمیزنم ی ضد آفتاب اویل فری با ی ریو ریمل

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووو چه خفن

خیلی خوب اما گاهیم خیلی بده اون روز یه دختر اومده بود من دم مغازه بودم پرو پرو می‌گفت خودشون نیستن گفتم نه گفت کی میاد من صبر کنم منم گفتم اگه میخوای خرید کنی بکن اگه نه امروز نمیاد پرو پرو گفت میرم روزی ک خودش باشه میام آخه اون خوب راهنمایی می‌کنه خواستم بگم برو ک برنگردی

خیلی خوب اما گاهیم خیلی بده اون روز یه دختر اومده بود من دم مغازه بودم پرو پرو می‌گفت خودشون نیستن گ ...

شاید نمیدونسته زنشی فکر کرده کارمندشی وگرنه بهش میگفتی من خانومشم امری هست بفرما