2777
2789
منم چند ساعت طول می کشید و همیشه خدا همسرم میزنگید. همراه اول براش پیام داده بهترین اپراتور برگزیده ...

بازم خیلی خوبه عزیزم 

خب شما دیگه با هم زندگی میکنید مگر اینکه از  همسرتون دور باشید بازم مکالمتون زیاد میشه الان دیگه ک پیش همید

ولی بازم خیلی خوبه که ابراز علاقه میکنید ان شالله عشقتون پایدار باشه 🌱❤️

حالا هر سریش دیگه فکر کن روزی چند بار آدم حرف می‌زد 😛

اره خدایش خیلی میشه ..ولی راستش من شب قبلش به حرفایی که میخام بزنم و سوالاتی که دارم ،فکر میکنم اون قدر زیاده که بعضی موقع ها می‌نویسم ،😅🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم همینطور بعضی موقع ها ساعت ۱ شب که میشه نامزدم میگه من خسته نمیشما ولی اول به خاطر تو که ...

یادمه سر گوشی خسته میشد یهو چرت پرت میگفت میگفتم ها ! بعد میدیدم میگفت ها چی گفتم نفهمیدم چی گفتم!!! انگار مغزش خواب میبرد   . گاهی صداش نمیومد گوش میدادم میدیدم صدای خر و پفش میاد باز یهو بیدار میشد میگفت نه گوش میدم حواسم هست. هر چی میگفتم قطع کن بسه بابا گوشم در  گرفته میگف نه حرف بزنیم  

واووو چه. خوب منم یکی پایه باشه تا روز قیامت باهاش حرف می‌زنم🤣

من موقه ایی که شوهرم شبکاره فکم خسته میشه

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
اره خدایش خیلی میشه ..ولی راستش من شب قبلش به حرفایی که میخام بزنم و سوالاتی که دارم ،فکر میکنم اون ...

اوه خوبه ولی شناخت خوب پیدا میکنین 😂

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

عه.پس چرا من الان دنبال هر موضوعی هستم چیزی پیدا نمیشه بحرفیم؟! 

خب این یه موضوع شخصیه باید ببینی جفتتون به چه موضوعاتی علاقه مندید مثلا ما با خانواده هامون حرفمون میشه باهم دردل میکنیم جفتمون به روان شناسی و اقتصاد علاقه داریم در باره این موضوعات مطالعه میکنیم بعد تبادل اطلاعات یا از دست همسایه ها دردل میکنیم یا برنامه ریزی سفر و پس انداز و این چیزا بررسی موضوعات تربیتی پسرمون چون وقتی میاد خونه وقت نمیکنیم صحبت کنیم یا شام میریم بیرون یا خرید و سینما یا تو خونه فیلم میبینیم

عالیههه ما هم همینجوریم هم تلفنی هم ویدیو کال حتی کنار همم همین قدر حرف می‌زنیم 😅😅😅 بعد نگاه ساعت ...

چ چیزایی میگید آنقدر طول میکشه؟ 

من خودم خیلی کم حرفم در حالت عادی 

اخی عزیزم چ لحظات خوبی بوده برات که هنوز یادته 😍  الان ازدواج کردی ؟ با ایشون

بله ازدواج کردم ولی نه باایشون متاسفانه خودم ولش کردم البته باهمسرمم ۱۲سال دوست بودم از ۲۰سالگی تا۳۲سالگی الانم یه دختر دارم

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
چ چیزایی میگید آنقدر طول میکشه؟  من خودم خیلی کم حرفم در حالت عادی

خب عزیزم یه دلیلش اینه که ذوق و شوق داریم برای حرف زدن با هم 

و مهم تر از همه اینکه من بعضی اوقات خودمو دور از دسترس قرار میدم این باعث میشه نامزدم کنجکاو بشه و. دلتنگ که من کجامو اینا البته خودمم همینم

بعد اینکه مثلاً ما در مورد کارمون حرف می‌زنیم و کارایی که کردیم اتفاق های روزمره یا حتی از قبل که یکم بخندیم ..ابراز علاقه میکنیم ، سر به سر هم. میذاریم ، درباره مشکلاتمون صحبت میکنیم 

انتظاراتمون ازهم 

حتی من مثلا وقتی میخام شبش زنگ بزنم قبلش به سوال و حرفایی که میخام بزنم فکر میکنم هر چی باشه حتی بعضی موقعها می‌نویسم البته به نامزدم نمیگم 😅😅😅

بعد کجا زنگ میزدید ؟ ما خودمون یه گاهی رایگان میکنیم مکالمه رو مثلا ۱۰۰۰ دقیقه بعضی موقعها توی برنا ...

واس ما13سال پیش بود هنوز واتساپ وروبیکایی وجودنداشت😂😂

بعدتازه طرحهای رایگانم ب فراوانی امروز ک نبود شایدسالی ی بار بودنمیدونم😕

همشو شوهربیچارم کارت شارژمیخریدازاون فیروزه ای نارنجی ها ک مخصوص همراه اوله همشواون میزنگیدالان همه ی اون کارت شارژارو داره😇😆

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا