2777
2789
سینگلم ولی با رفیقم دقیقا ۲۴ساعت ۱۵ دقیقه  تهش بیهوش شدیم جفتمون از خواب صورت یکیمون خورده بود ...

اینم قبوله ...منم قبلا الآنم ۱ ماه یه بار زنگ می‌زم به همشون یا اونا فوقش ۵۰ یا ۴۰ دقیقه طول بکشه 

البته همیشه با همشون در حد پیام در ارتباطم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ۳ ساعت چی میگین؟ من که فکر میکنم اگه یه روز نامزد کنم همش باید دنبال یه موضوع باشم برای صحبت کر ...

در مورد کارای روزمرمون ، دیگه ابراز علاقه میکنیم ، در مورد انتظاراتمون از هم و. خیلی چیزای دیگه عزیزم حرف ، حرف میاره 

البته به خودت و طرف مقابل خیلی بستگی داره که اهل حرف زدن باشه یا نه 

ما توی حضوری هم همین قدر حرف. می‌زنیم 

این دیگه خیلیه بعد خوابتون نمی‌برد ؟؟؟😅😅

چرا چندبار شوهرم خوابش برد صدای نفساش میومد 😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

والا با زنداداشم دوساعت ونیم الی سه ساعت تو شب در روز هر سه چهار بار نیم ساعتی یعنی کلا شاید پنج شش ساعت حرف میزنیم😂

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
بیشترم شاید داشتم ولی فعلا این یادم اومد😂😂😂

بعد کجا زنگ میزدید ؟

ما خودمون یه گاهی رایگان میکنیم مکالمه رو مثلا ۱۰۰۰ دقیقه بعضی موقعها توی برنامه های روبیکا و واتسپ و اینا خیلی بهترم هست 😅😅

در مورد کارای روزمرمون ، دیگه ابراز علاقه میکنیم ، در مورد انتظاراتمون از هم و. خیلی چیزای دیگه عزیز ...

اینجوری دوس👌🙃

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹
چهارده سال پیش دوست بودیم روزی دوازده ساعت تمام مدت شیفتش ایرانسلم تازه اومده بود یه چی داشت طرح قرم ...

ای خدا چقدر کیف میکردی پس😍😍😍😜 

ان شالله زندگیتون پر از خوشبختی و حرفای طولانی باشههه و تا ابد کلی حرف با هم داشته باشید 🌱❤️

یعنی ۳ ساعت چی میگین؟ من که فکر میکنم اگه یه روز نامزد کنم همش باید دنبال یه موضوع باشم برای صحبت کر ...

اصلا فکرشو نکن ی حرفایی اونموقع میاد تو ذهنت ک وقت هم کم میارید

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
مرسی عزیزم ❤ آره شاید الان اینطوری فکر میکنم

بهترین دورانه کلی خوش میگذرونید 😍😂

هرچی😂تازه آخرشم حرف کم نیاوردیم چون من کار داشتم مجبوری قطع کردیم 😂😂😂😂

ما هم همینطور بعضی موقع ها ساعت ۱ شب که میشه نامزدم میگه من خسته نمیشما ولی اول به خاطر تو که فردا درس و کار داری منم خب می‌دونم کلی روزا تا عصر سرش شلوغه و کار داره میگم گناه داره بخوابه که خسته نشه

من وقتی ۱۸سالم بود بایه پسری دوست بودم خوابگاه زندگی میگردم  اون موقع امکانات زیاد نبود که فقط ...

اخی عزیزم چ لحظات خوبی بوده برات که هنوز یادته 😍 

الان ازدواج کردی ؟ با ایشون