2777
2789
عنوان

ورزش و رژیم

36 بازدید | 4 پست

خانم ها من قدم ۱۶۶ هست و وزنم ۶۵ کیلو البته چون ورزش انجام می دهم همه فکر می کنند لاغرتر هستم و میگن ۶۰ کیلو بهت نهایت میخوره و باور نمی کنند بعضی ها هم میگن لاغری و باید چاق بشی 

ولی خودم دوست دارم روی همین وزنم ثابت بمونم اما حس می کنم ۵ کیلو کم کنم بهتر هم باشه 

ژنتیکم جوری هست که سوخت و ساز بدنم بالاست یعنی اگه اندازه یک آدم عادی غذا بخورم لاغر می کنم فوری اما چند وقته کمی بیشتر از یک آدم عادی غذا میخورم تا لاغرتر نشم چون فعالیتم زیاده و ورزش هم می کنم

از طرفی همسرم دوست داره ۶۰ کیلو بشم( وزن اوایل ازدواجم که عاشقم شده بود) البته اصرار نمی کنه 

شما جای من بودید روی همین وزن ثابت می موندید یا ۵ کیلو لاغرتر می کردید به مرور 

لطفا خانم های ورزشکار و فعال جواب بدهند

اینم بگم متاسفانه رو ظاهر و هیکلم خیلی وسواس دارم 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
منم ورزش می‌کنم هم قد شمام ۶۲کیلوام برنامه میگیرم تو خونه ورزش می‌کنم میخوام ۵۸بشم

من لاغرتر از وزنم نشون می دهم گلم 

چشمی همه میگن ۶۰ کیلو فقط ترازو می دونه ۶۵ کیلو هستم 

حتی همسرم هم قبل اینکه ترازو بخرم فکر می کرد ۶۰ کیلو هستم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لاغرتر از وزنم نشون می دهم گلم چشمی همه میگن ۶۰ کیلو فقط ترازو می دونه ۶۵ کیلو هستم حتی همسرم هم ...

منم همینطور لاغر تر نشون میدم ولی ۵۸ برای قد ما عالیه البته بستگی به فرم بدنیت داره 

من بازوهامو دوست ندارم دلم می‌خواد لاغر تر بشه و شکمم تخت

منم همینطور لاغر تر نشون میدم ولی ۵۸ برای قد ما عالیه البته بستگی به فرم بدنیت داره من بازوهامو دوست ...

من شکم ندارم تقریبا 

باسن و سینه و ران بزرگن 

بازو هم معمولی 

راستش دوست ندارم جاهایی که گفتم لاغر بشه