2777
2789
عنوان

بیاید لطفاا

236 بازدید | 43 پست

پریودیم منظم بوده الان ۱۰ روز گذشته از تاریخش و هنوز پریود نشدم 

باید چیکار کنم؟؟؟لطفا جواب بدین🦋

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اقدام بودی بی بی چک بزن ، اگه نبودی و یا مجردی مراجعه کن پزشک زنان آمپول میدن پریود میشی 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
مجردم هنوز😐😂

اگه این اواخر استرس داشتی از اونه ، نگران نباش ، هورمون ها از استرس بهم میریزن

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
اگذ این اواخر استرس داشتی از اونه ، نگران نباش ، هورمون ها از استرس بهم میریزن

میترسم کیست یا عفونت داشته باشم🥲

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
میترسم کیست یا عفونت داشته باشم🥲

تا نری دکتر مشخص نمیشه تا آخر هفته نشدی شنبه برو دکتر 

منم از وقت پریودم گذشته ولی نشدم یکمم بدنم درد میکنه میگم الان میشم ولی ن😐😐😂

من زیر شکمم درد میکنه🥲

خب اگر ازداوج کردین که اقدام اول تست و آزمایشه، احتمال بارداری وجود داره، اگر مجرد هستین احتمال اینکه هورمون ها بهم ریخته باشه یا کیست و عفونت داشته باشید هست که باید برید پزشک تا مشخص بشه

خب اگر ازداوج کردین که اقدام اول تست و آزمایشه، احتمال بارداری وجود داره، اگر مجرد هستین احتمال اینک ...

کیست رو عمل میکنن؟🥲