2777
2789
عنوان

بیاید لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
بابا اروم باش🤣🤣چیزی نشده ک.فقط اگ دیدی نشدی برو دکتر.شما اگر جای من بودید ک اصلا تنظیم نیستم چ میک ...

خیلی رو اعصابمه😂😂

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مجردی ممکن تحت تاثیر بهم ریخته شدن هورمون ها یا استرس ونگرانی یا کیست یا تنبلی یا هرچی دیگه اما اگر استرس داشتی همونه اگر نه برو دکتر ک اگر از هورموناته یا مشکل دیگه تو ازمایش و سونو مشخص میشه 

اول قرص میدن ک‌ اغلب اوقات اوکیه هست . دیگع اگ با قرص اوکی نشد فک کنم عمل میکنن

مرسی عزیزم

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
اگر مجردی ممکن تحت تاثیر بهم ریخته شدن هورمون ها یا استرس ونگرانی یا کیست یا تنبلی یا هرچی دیگه اما ...

اره این مدت خیلی استرس داشتم

برای اولین بار دو هفته اس عقب افتادم هر شب قبل خواب میگم من پریود میشم آره با اینکه علائمشم ام دار ...

من میگم اخ جون پریود شدم میرم میببینم هیچ خبری نیست🥲😂💔

کیست رو عمل میکنن؟🥲

بستگی داره اون فیبروم هست که عمل میکنن اول سنو میگیرن تا مشخص بشه چه اندازه است اگر کوچیک باشه با دارو رفع میشه نگران نباشید، اینجور مشکلات قاعدگی معمولا برا اکثر خانم ها پیش میاد مهم اینه که به حال خودش نزاریم و زود به فکر تشخیص و درمان باشیم

اره این مدت خیلی استرس داشتم

نگران نباش پول بیخودم ندع همینه من مجرد بودم چ بعدا ک متاهل شدم علت تموم وقتا همین استرس بود بیخود کلی دوا درمون بعد ک دکتر میگفت طوریت نیس پری میشدم یعنی خیلی وقتا تا اروم میشدم میرفتم دکتر یا از استرسم کم میشد اوکی میشدم  یکم دم نوش ارام بخش بخور 

تخم شوید تخم گشنیز پری رو باز میکنه از دارو هم بهترع 

گلاب و بهارنارنج و بیدمشک بادرنجبویه ارام بخش استفادع کن 

اگر بدت نمیاد حنا بزار رو سرت پری میشی 

بستگی داره اون فیبروم هست که عمل میکنن اول سنو میگیرن تا مشخص بشه چه اندازه است اگر کوچیک باشه با دا ...

مرسی عزیزم

دقیقا عین من بیشور معلوم نیس چرا نمیاد😂😂😂

شعور نداره دیگ همش اذیت میکنه😂💔