2777
2789

فردا مادر مادرشوهرم عمل قلب داره 

دیگه یلدا خونه ی مادرشوهر بستگی به عمل ایشون داره 

ولی در کل سخت نمیگیرم یکسال هیچ جا نمیرم میمونیم خونه یه سال هر دو طرف واجب نمیدونم حتما شب یلدا باشه 

مثلا پارسال ۳شب گرفتیم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 😐😂شب یلدا اکثرا چند مدل شام درست میکنیم اونارو میخوریم تا ی چاییو شیرینی یخوریم سیر میشیم  بقیش میمونه تو یخچال

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
دوتا نیستیم ۴ تاییم   بعد۷ سال زندگی من ازاین کارا ندیدم .همه راه رفتم .الانم قهریم معلوم نیس ...

واای خدا صبرت بده 

امسال دست پیش بگیر خودت زودتر دعوا کن باهاش و قهر کن هرکاری خواستی انجام بده ،😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خدانکنه خو مهربونم  دورت بگردم من ب قول داداشم  زغال قلیونتم میسووزم تا بسازمتتتت😂😂🤌

ای جانم 😂😂❤❤❤🌷

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
امسال شب یلدا نداریم !

وای ولم کن هیییچ سالی تو عمرم شب یلدا نداشتم چندسال بخواطر کرونا هی نرید جایی نرید جایی از امسال به بعدم به خواطر اوضاع 

بابا ولمون کنید چرا من انقد بدشانسم تو زندگیم نه عیدی نه شب یلدایی نه زندگی ای نه زهره ماری اومدم برم دانشگاه کرونا سگی اومد اومدم عروسی کردم اومیکرون اومد اومدم باردارم شدم اوضاع اینه بسسسسه

واای خدا صبرت بده  امسال دست پیش بگیر خودت زودتر دعوا کن باهاش و قهر کن هرکاری خواستی انجام بد ...

اشتی نمیکنم میرم خونه ی مادرم با بچه ها .ولی برگردم باز ازحسودی یه کاری میکنه مریض کلا

والا ک شب یلدا با شبا دیگ هیچ فرقی نداره  برنامه خاص ک جا خود داره :/

خیلی فرق داره😐😐😐😐😐یه دقیقه بلند تره میفهمی بلند تر😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)