2777
2789
یعنی چه جور رابطه ای و چند بار در هفته که اینقدر برات آزار دهنده هست

هر روز 

روزی دوبار 

چجورش هم اینجا جاش نیست 

دردناک و ازاردهنده 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز روزی دوبار چجورش هم اینجا جاش نیست دردناک و ازاردهنده

خب مستقیم و واضح بگو و قبول نکن. بگو یه روز در میون و فقط یک بار. به هیییییچ وجه زیر بار نرو. من درگیر همینم ولی نه به این شدت

محکم و قاطع حتی با قهر قبول نکن

عزیزم شاید دکتر به شما داروهایی بده که خواب آور نباشه اتفاقا شاید داروها سرحالتون کنه منظورم اینه یه مقدار نشاط آور باشن 

من خودم تا پسرم کوچیک بود واسه سرماخوردگی ام دارو نمیخوردم چون حتی با قرص سرماخوردگی یا آنتی هیستامین اصلا از خواب بلند نمیشم یه بار بدجور مریض شدم به دکتر گفتم بنده خدا آمپول و چند تا شربت گرفت گفت از شربتا یه قاشق چایخوری بخور که نخوابی میخوام بگم شاید دکتر یه راهی پیدا کرد 

یا نهایتا اگه بازم خواب آلود بودی یه مدت برو خونه مادر یا مادرشوهرت که تو بچه داری کمکت کنن تا بدنت عادت کنه 

یه مدت نظو زندگیت بهم میریزه به جاش زندگیتو نجات میدی